Mies nousi autosta ja löi naista kasvoihin venesatamassa Espoossa – taustalla riita epäselvistä liikennejärjestelyistä

Poliisi tutkii Espoon Tapiolassa Otsolahden venesatamassa tapahtunutta väkivallantekoa, jossa autoilijan epäillään lyöneen kävelijää kasvoihin.

Satamaan johtavalla kyseisellä tiellä kulkevat sekaisin sekä autot että kevyt liikenne. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Länsiväylän mukaan kävellen liikkeellä ollut nainen oli huomauttanut autoilijaa siitä, että hän oli ajanut turhan läheltä naista. Kuski oli noussut autosta ja lyönyt naista kasvoihin.

Rikosylikonstaapeli Jari Saarelainen Länsi-Uudenmaan poliisista vahvistaa MTV Uutisille, että poliisi tutkii tiistaina aamupäivällä tehtyä väkivallantekoa pahoinpitelynä.

Poliisin mukaan paikalle oli soitettu ambulanssi. Ensihoitajat tarkistivat naisen vammat, jotka eivät olleet sairaalahoitoa vaativia.

– Tapauksella on useita silminnäkijöitä ja asianosaisten henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa. Pahoinpitelystä epäiltyä miestä ei ole vielä kuulusteltu, mutta tutkintatyö on aloitettu, Saarelainen sanoo.

Autot ja kevyt liikenne sekaisin

Länsiväylän mukaan Espoon kaupungilla on tekeillä selvitys kyseiseen alueen liikenteen ongelmakohdista. Lehti kertoo, että Otsonlahdentieltä on sallittua ajaa satamaan, mutta sen jälkeen satamaan johtavalla Otsonvalkamanpolulla kulkee autojen lisäksi kevyt liikenne.

Syynä on se, että Espoon Rantaraitti kulkee samasta kohtaa.

Saarelaisella ei toistaiseksi ole täsmällistä tietoa siitä, kuinka vahva kytkös väkivallanteolla on alueen tienkäytön epäselvyyksiin.

– Oli taustalla mikä tahansa tilanne, se ei tietenkään saa johtaan tällaiseen tekoon. Saamme asiaan varmasti lisäselvyyttä tutkinnassa, tutkinnanjohtaja sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja