Mainos

Mies löi tuopilla ja heitti auton avaimet kaivoon Lahdessa

Lukuisat pahoinpitelyt ovat työllistäneet Lahden poliisia viime yönä. Vakavilta vammoilta kuitenkin vältyttiin.

Keskustan ravintolassa nuori mies löi poliisin mukaan ensi oluttuopilla toista asiakasta otsaan, johon tuli verta vuotava ruhje. Tämän jälkeen mies poistui ravitsemusliikkeestä, suuntasi matkansa pysäköidyn henkilöauton luo ja löi sen sisällä ollutta kuljettajaa päähän.

Tämäkään ei riittänyt, vaan mies otti autosta virta-avaimet ja heitti ne myöhemmin sadevesikaivoon. Poliisi otti miehen kiinni, ja häntä epäillään kahdesta pahoinpitelystä ja näpistyksestä.

19-vuotias nuorukainen puolestaan löi Lahden keskustassa toista miestä kasvoihin ampuma-aseen jäljitelmällä, jolla hän myös uhkasi miestä. Nuorukainen otettiin kiinni tapahtumapaikan läheltä. Miehen hallusta löydettiin tuolloin ampuma-asetta muistuttava jäljitelmä. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena.

Vuonna 1982 syntynyt mies taas pahoinpideltiin Vesijärvenkadulla sataman lähellä. Kaksi miestä tuli poliisin mukaan pummaamaan uhrilta tupakkaa, jota hänellä ei kuitenkaan ollut. Tällöin kaksikko kaatoi miehen maahan ja potki häntä.

Potkijat olivat uhrin mukaan erittäin nuoria, ja heidän seurassaan oli nuori vaalea nainen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.