Mainos

Mies kykenee enää vain suuseksiin – mistä on kyse? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Onko suihinotto viimeinen seksimuoto ennen seksin loppumista? Miehelläni ei tapahdu 'mitään' enää muuten, vain ainoastaan suihinotossa, jos yrittääkin yhdyntää, se loppuu heti. Mistä on kyse?" Kysyy nimimerkki surullinen.

Näin miesraati vastasi

”Olen pahoillani Sinun ja myös erityisesti miehesi puolesta tästä tilanteesta. Kun seksi kerran ylipäätään vielä kiinnostaa, kannattaa kääntyä lääkärin puoleen ja saada sieltä apuja mahdollisiin ongelmiin? Kun kysyjän kirjoituksesta ei käy ilmi miehen eikä naisen ikä, ei voi kommentoida tämän tarkemmin mahdollisia muita skenarioita.”
– 56, naimissa

"Oletettavasti 'sen loppuminen' tarkoittaa vaisua tai olematonta erektiota? Miehelläsi ei siis seiso muuten kuin suuseksissä? Et kerro, minkä ikäinen miehesi on? Jos kyse on hieman varttuneemmasta herrasta – 40 ja risat – heikko seisokki ei ole mikään ennenkuulumaton ongelma. Syy voi olla puhtaasti fyysinen tai psyykkinen tai yhdistelmä molempia. Heikentänyt verenkierto, stressi, väsymys tai ihan vain turtumus kaavamaiseen seksiin vakiokumppanin kanssa. Lääkkeeksi kokeilisin vaihtelua panemiseen niin itse suorituksen kuin ajan ja paikan suhteen. Jos se ei tehoa ja homma lässähtää heti kättelyssä, ei muuta kuin lääkärille ja erektiolääkkeitä peliin. Helppoja, halpoja ja herättävät vaikka Lasaruksen. Myös nuoremmat jannut vetävät niitä, jotta jaksavat läpi huuruisen viikonlopun."
– Herra 47, naimisissa

"Hyvä nimimerkki surullinen, suihinotto ja suuseksi on toki osa seksuaalista kanssakäymistä, mutta jos yhdyntävaiheessa ei tapahdukaan mitään, on se merkki jostain. Oletteko puhuneet aiheesta? Puhuminen nimittäin auttaa lähes aina, myös seksipoliittisissa asioissa. Kannattaa ottaa asia puheeksi, ennen kuin mitään ei tapahdu enää missään."
​​​​​​​– 36, sinkku

"Huolestuisin, jos seksin korvaisi vain suuseksi. Erityisesti, jos vain toinen osapuoli saa nautintoa, mutta toinen ei. Se kertoisi, että suhteessa on jotain vikaa eikä toinen halua enää olla läheisessä kontaktissa suhteen toisen osapuolen kanssa eikä panostaa suhteeseen. Kyse ei ole seksin loppumisesta vaan koko suhteen loppumisesta, ainakin omalla kohdalla hyvä seksi menee käsi kädessä terveen suhteen kanssa, jossa molemmat huomioidaan."
– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27
 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.