Mainos

Mistä tietää, ettei mies nauti seksistä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Mistä tietää, ettei mies nauti seksistä? Onko jotain merkkejä, joista voisi päätellä, että kannattaisi tehdä jotain paremmin tai eri tavalla sängyssä?” kyselee nimimerkki Marjut.

Näin miehet vastasivat: 

"Jos ei nauti niin keksii tekosyyn ja välttelee. Jos mies on muuten terve, niin kaikki käy, missä vain. Mitä voisi tehdä eri tavalla? Sängyssä voi myös puhua, ja rohkeasti kysyä, mistä pidät, että tuntuuko tämä hyvältä ja niin edelleen. Kommunikaatiota peliin ja kesää kohti."
– 38, parisuhteessa

”Kaiketi silloin miehet eivät nauti seksistä, kun ei halua edes aloittaa koko sessiota. Eli pakkosuorittaminen ei todellakaan ole nautinnollista. Itse sänkyynmenohan on jo sitten päätös, hoidetaan tämä asia nyt sitten.

Ja jos silloin naisesta tuntuu, että miestä ei kiinnosta, ei tilanteeseen ole muuta apua kuin olla mahdollisimman luonteva eikä yliyrittäväinen. Nautintoon liittyvistä haasteista pitää jutella ihan omanaan, eikä vasta tositilanteessa."
– 56, naimisissa

"Kehonkieli, hiljaisuus ja yleinen asenne paljastaa paljon. Fiksu mies ilmaisisi, jos jokin ei toimi hänelle ja kertoisi myös, kuinka sitä voisi muuttaa. Jos mies ei kerro, kysy."
– 35, sinkku

"Tiedät sen seuraavista havainnoista. Puolisosi vihjailee ja ehdottelee uusia kujeita. Ajan myötä mies kyllästtyy tuloksettomaan ruinaamiseen ja lakkaa ehdottelemasta. Hän tyytyy saamaansa, ja jynkytys jatkuu vanhaan malliin. Aktit ovat pikaisia tyhjennysharjoituksia vailla sen kummempaa kiihkoa.

Lopulta pelkkä jynkytys lakkaa kiinnostamasta, mutta miehen halut eivät katoa minnekään. Tässä ollaan vedenjakajalla. Jotkut alkavat puuhastella lähes pelkästään yksin, jolloin nainen on yleensä se, joka alkaa ehdotella seksiä. Toiset hakevat vimmaisesti toista osapuolta, mutta moni jatkaa puolison kanssa silkasta velvollisuudesta, sanattoman sopimuksen merkeissä.” 
– Herra 47, naimisissa

 

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

1:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.