Miksi mies ei laukea seksin aikana? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Yllä olevalla videolla kerrotaan, miten herrasmies käyttäytyy!

"Miksi mies ei aina laukea seksin aikana? Johtuuko se siitä, että olen surkea? Pitäisikö liikkua jollain erityisellä tavalla, vai olla liikkumatta?" kyselee nimimerkki Eräs nainen vaan.

Näin miesraati vastasi

"Vaikka olisi kuinka huono itsetunto, niin naisen ei pitäisi ikinä syyttää itseään tai pohtia, mistä mikäkin johtuu seksin aikana. Näin karkeasti sanottuna miettikää, mitä miehen "pitää" tehdä seksin aikana: 1) saavuta erektio 2) ylläpidä erektio 3) älä laukea liian nopeasti 4) laukea kuitenkin mieluiten jossain vaiheessa 5) nämä kaikki jatkuvassa kierrossa, pyrkien samalla ottamaan huomioon naisen tarpeet. Tietysti parhaassa tapauksessa nuo asiat hoituvat ongelmitta, mutta tuossa on sen verran monta muuttuvaa tekijää, jotka voivat johtaa niin sanottuun epäonnistumiseen – ja uskokaa pois, miehen mielessä se vika on aina itsessä."
– 30, sinkku

"Jos mies ei laukea seksissä, on hänellä 'pään sisällä' jotain paineita. Toinen syy voi olla, että se seksi esimerkiksi pitkässä liitossa on tullut liian rutiininomaiseksi, siitä puuttuu virikkeitä, se on niin sanottua arkirutiinia. Myös seksikumppanin haluttomuus saattaa olla syynä."
– 67, leski

"Naiset aina ensin, niin orkkuun kuin heikolle jäälle! Siinä se on. En toki syytä naista, vaan kyse on yhteisestä tahdista: ainakin itse tykkään tunteesta, kun naisen kroppa saa nautintoa niin, että koko kroppa hehkuu. Siihen tunteeseen on sitten itsellä ikään kuin 'kerta kiellon päälle' laueta itse. Sellaisen pitkittämisen seurauksena omakin laukeaminen on pitkä ja paljon täydellisempi kuin minkään pikaisen ravistuksen roiskaus. Mutta: jos naisen kroppa tuolloin tuntuu jo torjuvalta, niin helposti silloin omakin mielenkiinto laantuu ja homma hyytyy. Ei nainen siis voi millään teeskentelyllä asiaan vaikuttaa, vaan se on kunkin oman kropan ja hetken ominaisuus ja vain oppimalla mies voi huomata, miten pitkälle nainen kykenee oman nautintonsa harjalla surfaamaan. Miehen orgasmi jää siis siksi, kun naisen nautinnon laine rantautuu ennen kuin toinen on samassa tahdissa. Ei siis vika, vaan ominaisuus."
– 55, monen kanssa rakastelija, sinkku

"Miten usein tätä tapahtuu? Jos mies laukeaa useimmilla kerroilla, tuskin vika on sinussa. Syynä voi olla stressi, humalatila, fyysinen väsymys tai liiallinen masturbointi sekä viihtyminen nettipornon parissa. Jälkimmäinen aiheuttaa sen, ettei mikään enää tunnu miltään. Tai ainakaan tavallinen parisuhdeseksi ei kiihota entiseen malliin, sillä miehen mieli alkaa vaatia yhä useammin jotain uuttaa ja jännää."
– Herra 47, aviossa

"Ensinnäkin laukeaminen ja orgasmi ovat kaksi eri asiaa, joten mies voi saada toisen ilman toista. Jos tavoite on kuitenkin saada mies laukeamaan, niin häneltä itseltään pitää kysyä, mistä hän pitää, koska omat neuvoni eivät päde välttämättä juuri häneen. Voisin kuitenkin epäillä, että doggy style toimii suurimmalle osalle miehistä asentona, jossa he laukeavat."
– 36, sinkku

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat