Mainos

Neljässä vuodessa vain yksi seksikerta – miksi miestäni ei kiinnosta seksi? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi miestä ei kiinnosta seksi? ”Paikat” kuitenkin toimivat todistetusti, mutta täällä ei peitto pahemmin heilu. Yhdessä on oltu kohta neljä vuotta ja tänä aikana on 1 (siis YKSI) huonosti onnistunut yhdyntäkerta. Keskustelua asiasta on turha viritellä, kun äijä loukkaantuu ja mököttää aina sen jälkeen.

Mies ei tarjoa edes mitään tekosyitä (stressi, väsymys, päänsärky tms.) vaan torjuu minut joka kerta. Joskus on jotain väkinäistä käsipeliä tai vastaavaa, mikä ei ikinä onnistu ohjeista huolimatta. Missä vika?" kysyy nimimerkki Nöyryytetty.

Näin miehet vastasivat

"No nyt tuli tämän aihealueen vaikein kysymys. Totaalisen haluton mies on harvinaisuus, jopa luonnonoikku. Usein syytetään ylenpalttista pornon kulutusta, mutta tuskin se on syynä täydelliseen stoppiin. Vajaa neljä vuotta on kuitenkin varsin tuore suhde – tai ei ainakaan aiheuta kyllästymistä.

Tapahtuuko torjunta säännönmukaisesti kaikkialla, vai onko mies kenties hieman innokkaampi lomalla, vieraassa ympäristössä tai muuten tavanomaisen ulkopuolella? Voisit kenties kokeilla jotain täysin uutta (asento, lelu, paikka, asu, tms.), jos se vaikka toisi pientä kipinää, mistä voisi jatkaa tavalliseen arkeen. Jos tämäkään ei toimi, kannattanee kääntyä parisuhdeasiantuntijoiden puoleen. Ei tuo aivan normaalilta kuulosta."
– Herra 47, aviossa

"Ehkä mies ei ole enää kiinnostunut sinusta seksuaalisessa mielessä, vaikka suhde muuten toimisikin. Tämä ei silti tarkoita sitä, etteikö hän rakastaisi sinua yhä."
– 34, parisuhteessa

"Hankala kysymys. Ehkä miehesi itsetunto on saanut kolauksen jossain kohti ja siitä on seurannut se, että hän on mennyt tavallaan lukkoon. Loukkaantuminen ja mököttäminen tuntuisivat merkeiltä siitä. Joskus ihmiset menevät lukkoon, sillä nuo asiat ovat tärkeitä, ja jos niistä muodostuu niin sanotusti apina selkään eikä asiasta puhuta, siitä apinasta tulee helposti gorilla, gorillasta valas, valaasta dinosaurus ja niin edelleen. Peitonheiluntakissa kannattaa nostaa pöydälle, vaikka sitten väkisin. Tuosta tilanteesta tuskin nauttii kumpikaan."
​​​​​​​– 36, suhdestatus: sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.