Mainos

Mies kuoli pommiräjähdyksessä Jaalassa

Kouvolalainen 27-vuotias mies kuoli tänään loukkaannuttuaan vakavasti omatekoisen pommin räjähdyksessä myöhään eilisiltana Jaalassa. Räjähdyksessä sai lisäksi vammoja kaksi miestä. Heillä ei ole hengenvaaraa.

Kouvolalainen perhe oli Jaalassa kesäpaikalla Pököläntiellä viettämässä viikonloppua. Paikalla oli myös perheen pojan kaveri ja jaalalainen naapuri. Miehet olivat illan mittaan nauttineet jonkin verran alkoholia. Kello 22.30 jälkeen osa seurueesta oli ryhtynyt kokeilemaan omatekoisella räjähteellä. Miehet olivat siirtyneet rantaan jäälle, jossa räjähde oli sytytetty. Jotain oli kuitenkin mennyt vikaan, sillä räjähdys tapahtui kokeilijoiden välittömässä läheisyydessä.

Poliisin alustavien tutkimusten mukaan kyseessä oli metalliputkeen tungettu dynamiittipötkö, johon oli laitettu nalli ja sytytyslanka. Räjähdettä arvellaan olleen noin 120 grammaa. Pahimmin loukkaantunut mies kuljetettiin ensiavun jälkeen hoitoon Helsinkiin Töölön sairaalaan, mutta hän menehtyi vammoihinsa aamulla. Jaalalainen mies sai räjähdyksessä vaikeita vammoja oikeaan käteensä. Menehtyneen miehen isälle tuli sirpalevammoja jalkaan. Tutkimukset tapahtuman selvittämiseksi jatkuvat. Poliisi pyrkii selvittämään tarkasti räjähteen hankintaan liittyvät seikat.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.