Mies kosi tuhansien eurojen arvoisella sormuksella – sitten tyttöystävä joutuikin palauttamaan sen

Ranskalaista rakkautta – vieraana Helena Liikanen-Renger 7:56
Videolla pohdiskellaan ranskalaisen rakkauden syvintä olemusta.

Brittiläinen John kosi tyttöystäväänsä 7 000 punnan sormuksella, jonka hän oli vuokrannut tärkeää iltaa varten. 

27-vuotias John Elliott vuokrasi tuntemattomalta naiselta 7 000 punnan, eli noin 8 000 euron arvoisen sormuksen, koska hän halusi järjestää tyttöystävälleen romanttisen kosinnan. Erikoisesta sormuskikasta kertoo Mirror-lehti.

Lontoon Balhamissa asuva John sai Jenni Parkerin vihkisormuksen käyttöönsä 50 punnan päivävuokralla netin Fat Llama -lainatavarasivustolta.

Joku voisi ihmetellä, mistä moinen vaiva. Syy Johnin epätavalliseen ideaan oli se, että hän halusi Ashleigh’n valitsevan itse oman sormuksensa, mutta hän ei halunnut kosia ilman sormusta.

– Tämä oli ainoa keino kosia häntä ilman, että hän tietäisi niin käyvän, John kertoo Mirrorille.

John kosi Ashleigh’ta tämän suosikkiravintolassa, Megan’sissa Lontoossa. Nainen vastasi myöntävästi.

Ilmeisesti Ashleigh oli hieman pettynyt, kun hän tajusi, että tuhansien puntien arvoinen sormus olikin vain lainassa. Johnin mukaan tästä oli kuitenkin se hyöty, että nyt Ashleigh tietää, millaisen sormuksen hän haluaa.

Isoäidin sormus

Jenni oli saanut sormuksen aikoinaan isoäidiltään, kun hänen avioliittonsa päättyi.

– Minusta on ihanaa, että tässä sormuksessa on pala perheen historiaa. Kahdeksan vuotta se on kimaltanut minun sormessani muistuttaen minua siitä, että ansaitsen hyviä asioita.

Jenni oli kuullut kollegaltaan Rosielta, että eräs mies halusi lainata sormusta kosiakseen tyttöystäväänsä.

– Tiesin, että minun kuului antaa sormus eteenpäin, jotta se saisi aikaan hyviä asioita, ja jotta voisin nähdä alun jonkun toisen ihmisen uudessa elämässä. Se olisi yksi tarina lisää tämän sormuksen yli 100-vuotiaaseen tarinaan.

Jennin pyytämälle summallekin oli syynsä. Hän asuu veneessä, jonka vesipumppu hajosi hiljattain. Viidelläkympillä hän saisi korjattua sen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat