Mies ei siirtänyt laukkuaan bussin ainoalta vapaalta paikalta – raskaana olevalta naiselta säälimätön reaktio: "Nyt jaamme kyydin hiljaisuudessa"

Nainen tankotanssii viimeisillään raskaana 0:58

Raskaana oleva englantilaisnainen näpäytti miestä, joka ei suostunut siirtämään tavaroitaan, mahtavalla tavalla, uutisoi NZ Herald.

Katso yltä video, jolla nainen tankotanssii viimeisillään raskaana!

Raskaana oleville naisille kuuluu hyvien tapojen mukaisesti antaa tilaa julkisissa kulkuneuvoissa. Eräs englantilaisnainen sai kuitenkin todistaa, kuinka tämä tapa on unohdettu.

Kahdeksannella kuulla raskaana oleva Brydie Lee-Kennedy joutui kiusalliseen tilanteeseen bussissa, kun eräs mies ei suostunut siirtämään laukkuaan viimeiseltä vapaalta istumapaikalta, jotta nainen olisi päässyt siihen lepuuttamaan jalkojaan.

Brydie ei kuitenkaan antanut tilanteen jäädä siihen. 

– Se tapahtui viimein ollessani 8. kuulla raskaana, istuin miehen käden ja laukun päälle, kun hän ei siirtänyt niitä bussin viimeiseltä vapaalta paikalta. Nyt jaamme kyydin todellisessa hiljaisuudessa, raskaana oleva äiti kirjoittaa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Katseeni antaa hänelle edelleen painajaisia"

Naisen Twitteriin jakamasta tarinasta tuli nopeasti viraali. Tähän mennessä twiitti on kerännyt jo yli 17 000 tykkäystä ja 1 500 jakoa.

Monet naiset ovat jakaneet kommenteissa samanlaisia kokemuksia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun minä olin raskaana, kysyin leveästi istuvalta mieheltä, voisinko jakaa penkin hänen kanssaan bussissa ja hän viittoili leveänä oleviin jalkoihinsa ja sanoi "Ei". Aivan kuten "anteeksi, munani tarvitsevat sen tilan", eräs kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun olin 4. kuulla raskaana, pyysin mieheltä, voisinko saada hänen istuinpaikkansa junassa ja tunsin itseni pahoinvoivaksi, kun olin raskaana. Hän sanoi, ”no, haluat tasa-arvoa, sinä voit seistä". Oksensin hänen, hänen sanomalehtensä ja läppärilaukkunsa päälle. Shokin ilme hänen kasvoillaan toi tyydytystä, toinen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun olin 8. kuulla raskaana (15 vuotta sitten) mies täydessä metrossa pyysi minua siirtymään, jotta hän voisi istua ystävänsä vieressä. Luulen, että katseeni antaa hänelle edelleen painajaisia… ja valitsemani sanat soivat hänen korvissaan, kolmas kertoo.

Osa kommentoijista kuitenkin myös muistuttaa, ettei aina voi päälle päin nähdä, onko toisella jokin vaiva, joka estää siirtymisen.

Lähteet: NZ Herald, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat