Raskaana olevan naisen työsopimus purettiin törkeällä tavalla – sai tiedon tekstiviestillä!

Raskauden vuoksi irtisanottu nainen toivoo, ettei kukaan joutuisi kokemaan samanlaista häpeää kuin hän. 

Pohjois-Englannissa asuva Holly Holden oli aiemmin tänä vuonna kirjoittanut kolmen kuukauden mittaisen työsopimuksen siivous- ja palvelufirma TC Facilities Managementsin kanssa. Kaiken piti olla kunnossa, kunnes 20-vuotiaan naisen työsopimus purettiin tekstiviestillä vain päivää ennen sovittua alkamispäivää.

Yritys lupaa jatkaa tapauksen tutkintaa

Ennen ensimmäistä työpäiväänsä Holden päätti lähettää esimiehelleen tekstiviestin varmistaakseen, että hänen työnsä todella alkaisivat seuraavana päivänä, kuten aiemmin oli sovittu. Myöntävän vastauksen sijaan nuori nainen sai takaisin viestin, jonka sisältö yllätti hänet täysin.

– Olen pahoillani, mutta aluepäällikkö on kumonnut päätökseni johtuen huhtikuisesta lasketusta ajastasi, ja hänellä on joku muu ajateltuna työhön. Jos haluat työn sen jälkeen, kun olet saanut pienen vauvasi, tule takaisin. Olen pahoillani, paluuviestissä kerrottiin.

Holden on mikrobiologian opiskelija, joka toivoi saavansa työpaikan avulla rahaa kokoon tulevaa perheenjäsentä varten. Hän kertoo tekstiviestin saaneen hänet tuntemaan häpeää raskaudestaan, eikä hän aio palata kyseisen firman palvelukseen synnytyksen jälkeen. 

Yrityksen tiedottajan mukaan tämä tapaus ei noudata syrjinnän vastaista politiikkaa, jota heidän yrityksensä noudattaa. Tiedottajan mukaan he ovat huolissaan harmista, jota tapahtunut on henkilölle aiheuttanut, ja he lupaavat jatkaa tapauksen tutkintaa. 

***

1:26

Lähde: Metro 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja