Mainos

Mies ei kehdannut ostaa kondomeja – pariskunnan ensimmäinen seksikerta päättyi vakaviin vammoihin

Tarinan opetus lienee se, että olitpa kuinka nolostunut tahansa, kannattaa kondomien ostoon kaivaa rohkeutta vaikka väkisin.

Vietnamilainen opiskelijapariskunta löysi itsensä tukalasta tilanteesta. Kiipeliin heidät oli johdattanut miehen ujous.

Pariskunta oli aikeissa harrastaa ensimmäisen kerran seksiä, mutta kaikesta netistäkin löydettävästä seksuaalivalistuksesta huolimatta, mies ei yksinkertaisesti kehdannut ostaa kondomeita. Niinpä miehen oli paikattava rohkeuden puutteensa muilla tavoin, ja hänen oli keksittävä muita ehkäisykeinoja.

Kekseliäs mies turvautui muovipussiin kondomin sijaan.

Kyllä, luit oikein.

Mirror-sivusto tietää kertoa, että Tuoi Tre -nimisellä sivustolla pariskunnan uutisoitiin saaneen vakavia – jopa verisiä – vammoja, kuten hiertymiä, alapäihinsä.

Ujous ei estänyt tällä kertaa, vaan pariskunta ymmärsi mennä sairaalaan. Nyt he toipuvat ensimmäisestä kerrastaan antibioottien voimin.

Mikä sitten meni pieleen? Muovipussi ei tarjoa petileikkeihin vaadittavaa kimmoisuutta tai liukuvuutta saati sitten tarvittavaa suojaa ehkäisyyn, joten se on järkyttävän huono valinta "kondomiksi", kertovat niin pariskuntaa hoitanut lääkäri Nguyen The Luong kuin maalaisjärkikin.

Hanoissa tehdyn kyselyn mukaan 15 prosenttia opiskelijoista kertoi harrastaneensa yhdyntää, mutta vain kolmasosa kertoi käyttäneensä kondomia ensimmäisellä kerrallaan. Kyselyyn osallistui 2 700 opiskelijaa kuudesta eri yliopistosta. Neljännes vastaajista kertoi ehkäisyn ostamisen olevan yksinkertaisesti liian noloa.

Video: Yöpöydän laatikosta tulisi löytyä kondomeja – mutta mitä muuta?

Lähteet: Mirror, Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.