Pariskunnalle selvisi, miksi raskaus ei alkanut neljässä vuodessa – olivat vahingossa harrastaneet anaaliseksiä

2:27

Naimisissa oleva pariskunta oli yrittänyt hankkia perheenlisäystä neljän vuoden ajan, kunnes heille kerrottiin, että he olivat harrastaneet koko tämän ajan anaaliseksiä, maailmalla uutisoidaan.

Yllä olevalla videolla pohditaan, mikä on yleisin ongelma seksissä.

Kun kiinalaispari ei ymmärtänyt, miksei toivottu vauva saanut jo alkuaan, päätti pari mennä lääkäriin ongelmansa kanssa. Bijie-nimisessä kaupungissa asuva nuoripari sai kuitenkin lääkärin pakeilla kuulla jotain perin yllättävää, uutisoivat muun muassa Metro- ja Mirror-sivustot.

Synnytyslääkäri Liu Hongmei sai nimittäin selville syyn sille, miksei nuori pari ollut onnistunut yrityksissään saada vauvaa.

Nainen olikin neitsyt

Vastaanotolla lääkäri sai kuulla, että pari harrasti seksiä säännöllisesti. Vaimo paljasti myös, että kokemus oli hänelle aina "epätavallisen kivulias". Hän kuitenkin kesti kärsimyksen, sillä toivoi kovasti tulevansa raskaaksi.

– Pariskunta oli hyvin nuori, mies 26 ja nainen 24. He olivat hyvin terveitä, mutta huolimatta neljän vuoden avioliitosta, he eivät onnistuneet perheenlisäyksessä, lääkäri kertoi uutissivustojen mukaan.

Naisen oireet saivat lääkärin epäilemään jonkinlaista gynekologista sairautta, mutta tutkimuksissa selvisi, että nainen olikin todellisuudessa neitsyt.

Uutissivustot viittaavat kiinalaismediaan, jonka mukaan lääkärille paljastui, että pariskunta oli harrastanut erehdyksessä anaaliseksiä neljän vuoden ajan, mikä luonnollisesti selitti hedelmöittymisvaikeudet.

Uskomattomalta kuulostava uutinen on levinnyt ympäri maailmaa. Brittimedioiden lisäksi siitä on uutisoinut muun muassa Newsweek. .

Valistus auttoi

Lääkärin kerrotaan ojentaneen kummallekin seksivalistuskirjan ja antaneen yleisen ohjeistuksen siitä, miten toimia, ennen kuin päästi heidät kotiharjoituksiin. Ohjeet tuntuivat toimivan, sillä vain muutamaa kuukautta myöhemmin vaimo oli raskaana.

Pariskunta oli kiitollinen saamastaan avusta ja lähetti nyt jo eläköityneelle lääkärille 100 kananmunaa ja elävän kanan lahjaksi.

– Neljä vuotta naimisissa, eivätkä aviomies tai vaimo kumpikaan tienneet, miten tulla raskaaksi. Pariskunnat, joilla on noin paha yleistiedon puute, ovat harvassa, lääkäri ihmettelee.

Hän kuitenkin lisää, että seksiin liittyvät harhakäsitykset ovat tavallisia.

Seksivalistus ontuu Kiinassa

Jos tarina on tosi, on se hälyttävä merkki seksivalistuksen tasosta Kiinassa. Viime vuonna asiantuntijat varoittivat mahdollisista ongelmista, joita nuoremmalle sukupolvelle aiheutuu vain tiedon puutteen vuoksi, ja vaativat seksivalistusta kouluihin, China Daily uutisoi.

Newsweek huomauttaa, että vaikka seksivalistuksen puutteesta on maassa keskusteltu viime vuosina paljon, sen edistämiseksi ei ole saatu juuri mitään aikaan.

Toukokuussa Pekingin yliopiston opiskelijat järjestivät mielenilmauksen vaatiessaan nuorisolle parempaa seksivalistusta.

Joskus voi kuitenkin käydä näinkin: Tiesitkö? Anaaliseksikin on johtanut raskauteen

Lisäys 24.08 klo 21.37: Lisätty tieto uutisen leviämisestä.

Lisäys 25.8. klo 10.18: Lisätty kappale seksivalistuksen tasosta Kiinassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja