Mainos

Mies ampui poliisia ja linnoittautui asuntoon neljän lapsen kanssa – 20 tuntia kestänyt panttivankitilanne päättyi miehen ja lasten kuolemaan

1:37

Poliisia haavoittanut mies linnoittautui asuntoonsa neljän lapsen kanssa sunnuntaina Floridassa. Noin kaksikymmentä tuntia kestänyt piiritystilanne päättyi miehen ja neljän lapsen kuolemaan, CNN uutisoi.

Video: Poliisipäällikkö John Mina kertoo tapahtumien kulusta

Mies linnoittautui asuntoon sunnuntaina kello 23:45 paikallista aikaa ammuttuaan yhtä poliisia. Asunnossa oli hänen lisäkseen neljä lasta: 1-vuotias, 6-vuotias, 10-vuotias ja 11-vuotias.

Orlandon poliisipäällikkö John Minan mukaan poliisit olivat yhteydessä Gary Lindsey Jr:ään useita kertoja puhelimitse ammuntakohtauksen jälkeen ja yrittivät saada puhuttua hänet ulos asunnosta.

Minan mukaan poliisit yrittivät antaa Lindseylle uuden puhelimen jossain vaiheessa piiritystä. Tämän aikana he huomasivat, että yksi lapsista oli kuollut.

"Ei hajuakaan milloin lapsiraukat kuolivat"

Poliisit pääsivät asuntoon maanantaina kello 21:00 paikallista aikaa ja huomasivat lasten sekä Lindseyn olevan kuolleita.

– Meillä ei ole hajuakaan milloin lapsiraukat kuolivat, Mina kertoo.

Poliisipäällikön mukaan Lindsey on todennäköisesti kahden kuolleen lapsen isä ja kaksi muuta ovat hänen tyttöystävänsä lapsia.

Poliisipäällikkö lisäsi, että poliisit olivat yrittäneet koko kahdenkymmenen tunnin ajan saada piiritystilanteelle rauhallisen lopun, mutta valitettavasti kaikki päättyi ”traagisesti ja surullisesti.”

Perheväkivalta johti piirritystilanteeseen

Kaikki alkoi siitä, kun Lindseyn tyttöystävä soitti poliisit sunnuntaina paikalle, koska Lindsey oli käyttäytynyt väkivaltaisesti. Tyttöystävä oli soittanut poliiseille lähdettyään ensin itse ulos asunnosta.

Kun poliisit saapuivat, Lindsey ampui poliisia ja poliisit yrittivät ampua häntä.

Poliisipäällikkö Mina ei tiedä, loukkaantuiko Lindsey ammuskelun yhteydessä.

Poliisi Kevin Valencia loukkaantui ammuskelun yhteydessä ja hänet vietiin heti sairaalaan.

Poliisipäällikön tiedotustilaisuus piirrityksen jälkeen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.