Hirvittävä tapaus naapurustossa Yhdysvalloissa: Isä ampui äidin, kolme lastaan sekä lopulta itsensä – neljäs lapsi edelleen kriittisessä tilassa sairaalassa

0:55
Katso videolta: Tältä San Diegon tapahtumapaikalla näytti

Kalifornian San Diegoa järkyttävää perheväkivaltatapaus.

San Diegon poliisi tutkii tällä hetkellä Paradise Hillsin naapurustossa tapahtunutta väkivaltatapausta, jossa perheenisä ampui kotonaan äidin sekä kolme lastaan.

San Diegon poliisin mukaan isä on teon jälkeen ampunut myös itsensä.

– Uskomme, että asunnossa on ollut jotain erimielisyyksiä, joka on johtanut siihen, että hän on käyttänyt käsiasetta. Hän ampui perheensä, jonka jälkeen hän on tappanut itsensä, kertoo luutnantti Matt Dobbs San Diegon murhayksiköstä.

Yksi lapsi edelleen kriittisessä tilassa

Poliisi sai tiedon tapahtuneesta varhain perjantaiaamuna. Ilmoittaja oli kuullut asunnosta riitelyä sekä laukauksen, joka hänen sanojensa mukaan oli kuulostanut naulapyssyltä.

Poliisit saapuivat paikalle ja koputtivat asunnon oveen, mutta kukaan ei tullut avaamaan sitä. Tilanne sai traagisen käänteen, kun poliisi huomasi asunnon ikkunasta elottoman lapsen makaavan verilammikossa.

Poliisit löysivät ensin sisältä 29-vuotiaan äidin, 3-vuotiaan pojan sekä 31-vuotiaan isän ruumiit. Tämän lisäksi poliisit löysivät sisältä perheen 5-, 9- ja 11-vuotiaat pojat vakavasti loukkaantuneina.

Loukkaantuneet lapset kiidätettiin välittömästi sairaalahoitoon. Kaksi heistä on toistaiseksi kuollut saamiinsa vammoihin sairaalassa. Ainoalle elossa olevalle pojalle on jouduttu tekemään kiireellisiä leikkauksia ja hänen tilansa on edelleen kriittinen.

Lähde: CNN

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja