9-vuotias poika kuoli Kalifornian ammuskelussa: Äiti yritti suojata luodeilta turhaan, epäilty ampuja lukitsi pakotien

Neljä kuollut ammuskelussa Kaliforniassa, uhrien joukossa yksi lapsi – videokuvaa paikalta 1:32
Yllä olevalla videolla on kuvaa tapahtumapaikalta. Videolla nähdään viranomaistoimintaa ja verta maassa. Rajut kohdat on sumennettu videolla.

Yhdysvaltain Kaliforniassa tapahtui keskiviikkona verinen ammuskelu. Tilanteessa menehtyi neljä ihmistä ja loukkaantui kaksi.

Poliisi sai hälytyksen Los Angelesin lähellä sijaitsevaan Orange-nimiseen kaupunkiin keskiviikkona alkuiltapäivästä. Ampuminen oli yhä käynnissä, kun poliisit saapuivat liikerakennukseen.

Poliisi ampui epäiltyä. Ampuja vietiin sairaalaan, ja hän on tällä hetkellä kriittisessä tilassa.

Poliisi epäilee ampumisesta 44-vuotiasta miestä. Miehen kerrotaan tunteneen uhrinsa entuudestaan. Poliisin mukaan miehellä oli perhesuhde ainakin yhteen uhreista.

– Alustavan motiivin uskotaan liittyvän liiketoimintaan ja henkilökohtaisiin suhteeseen epäillyn ja uhrien välillä. Tämä ei ollut satunnainen teko, kertoi Jennifer Amant poliisista torstaina.

Karmivat yksityiskohdat

Viranomaisten mukaan yksi kuolonuhreista oli yhdeksänvuotias poika. Hän kuoli äitinsä syliin. Äidin kerrotaan myös loukkaantuneen ammuskelussa yrittäessään suojata poikaansa luodeilta. Äiti on tällä hetkellä kriittiseessä tilassa sairaalassa, mutta hänen tilansa on vakaa.

Muut menehtyneet olivat aikuisia: Yksi mieshenkilö ja kaksi naista.

Epäilty asetti sisäpihalle johtavalle portille katalan viritelmän, joka tukki pakotien sekä hidasti viranomaistoimintaa. Ennen ampumista, tullessaan portista sisään, epäilty oli lukinnut ulkoportin pyörän lukolla. Poliisi joutui menemään portista väkisin sisään.

Yllä olevalla videolla on videota tapahtumapaikalta teon jälkeen. Videolla nähdään viranomaistoimintaa ja verta maassa. Rajut kohdat on sumennettu videolla.

Lähde: Reuters

Uutista korjattu 3.4. kello 8.03: Korjattu virheellinen tieto siitä, että Orange-kaupunki olisi Los Angelisin asuinalue. Orange on itsenäinen kaupunki lähellä Los Angelesia.

Lue myös:

    Uusimmat