Miekkataisteluun ex-vaimoaan vaatineen miehen mielenterveys arvioitiin: "Se vahvistaa, etten ole hullu"

Entisen avioparin eroriita on päätynyt siihen pisteeseen, että hullun leiman välttänyt mies vaati oikeuden arvioivan myös riidan muiden osapuolten mielenterveyden. Asiasta kertoo Des Moines Register -lehti.

Kerroimme tammikuussa yhdysvaltalaismiehestä, joka vaati oikeudessa saada taistella ex-vaimonsa kanssa samuraimiekoin. Entisen avioparin suurimmat erimielisyydet liittyvät lasten huoltajuuteen sekä tapaamisoikeuteen.

Erikoinen pyyntö herätti huolen 40-vuotiaan David Ostromin mielenterveydestä. Nyt oikeuden määräämä psykologinen arviointi on valmistunut. Sen mukaan mies on järjissään – joskin varsin vihainen ex-vaimolleen Birgette Ostromille, 38.

– Se vahvistaa, etten ole hullu. En vain pidä siitä, että minulta evätään pääsy lasteni luokse, David Ostrom sanoo Des Moines Register -lehdelle.

Nyt mies vaatii, että oikeus tekee psykologisen arvioinnin myös hänen ex-vaimolleen ja tämän asianajajalle, Matthew Hudsonille. David Ostrom kuvailee Hudsonia mielenvikaiseksi ja uhkaavaksi asianajajaksi, jonka kyky harjoittaa asianajajan ammattia pitäisi arvioida.

Aikaisemmin David Ostrom on todennut, että hänelle kelpaa kaksintaistelu myös Hudsonin kanssa.

Vaimo puolustelee itseään

Birgette Ostrom on luonut GoFundMe-varainkeruusivustolle oman kampanjansa. Kirjoituksessa Birgette väittää ex-miehensä käyttäytyneen ikävästi ja piittaamattomasti vaimoaan sekä pariskunnan lapsia kohtaan avioeron jälkeen.

Birgitte sanoo, ettei hän kaikesta huolimatta huolimatta ole nostanut syytettä miestään vastaan ja yrittää pitää yllä lastensa suhteita isäänsä. Nainen kokee ex-miehensä miekkailuhaasteen olevan tämän keino yrittää tappaa hänet.

Birgette sanoo, että pitkittynyt taistelu ex-miehen kanssa on johtanut oikeuskulujen räjähdysmäiseen kasvamiseen, minkä vuoksi hän pyytää taloudellista tukea. Myös David Ostrom sanoo, että oikeustaistelu on tuhlannut hänen rahojaan ja aikaansa sekä aiheuttanut vahinkoa hänen tunne-elämälleen.

Yhtä mieltä ex-aviopari on ainakin yhdestä asiasta. Tämänhetkinen tilanne ei ole heidän lastensa edun mukaista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat