Miehet paljastavat, mitä he oikeasti ajattelevat nähdessään upeavartaloisen naisen: "Yritän olla tuijottamatta"

Miehet paljastivat Reddit-sivustolla, mitä heidän mielessään oikeasti pyörii, kun ohi kulkee nainen, jonka takamus miellyttää silmää.

Reddit-käyttäjä MBAslutkyseli sivustolla miesten todellisia mietteitä heidän nähdessään upean näköisen naisen.

"Redditin miehet, mitä oikeasti liikkuu mielessänne, kun näette naisen, jolla on upea vartalo tai mahtava peppu?", käyttäjä kyseli.

Kysymykseen sateli tuhansia vastauksia.

Näin miehet vastasivat:

"Että hän on kuuma, ja sitten yritän olla tuijottamatta."
– Cherego

"Tytöllä, jota parhaillaan tapailen, on uskomaton takapuoli. Olimme ulkona ruuhkaisella, julkaisella paikalla, ja hän sanoi: 'Joskus minusta tuntuu kuin kaikki tuijottaisivat takapuoltani.' Minä vastasin: 'Kaikki todellakin tuijottavat takapuoltasi. Ainoa syy, miksi minä en tuijota sitä juuri nyt, on se, että seison vierelläsi.'"
– stufff

"Ensimmäinen ajatus on "hitto, katsopa tuota". Seuraava on "okei, lakkaa tuijottamasta, olet pelottava"."
– middleagenotdead

"Nyt kun olen vanhempi, katson välittömästi, onko sormusta."
– KentuckyBrunch

"Ääh, hänellä on varmaan poikaystävä."
– ihearthotmoms

"Jos se on todella kiva peppu, leukani loksahtaa henkisesti. Mieli menee tyhjäksi, se on kuin ryöpsähdys esteettistä nautintoa. Se ei ole varsinaisesti seksuaalista, se ei kiihota minua, ellei se ole kontekstissaan seksuaalista, mutta se on ehdottomasti kaunein asia maailmassa. Usein tekee viikostani paremman."
– Kallipygos_Davale

"Kiva."
– pandarista

"1. Miten voisin lähestyä häntä? 2. En ole varmaankaan tarpeeksi hyvännäköinen tai hurmaava hänelle. 3. Minun pitäisi tehdä se silti, koska minulla ei ole mitään menetettävää. 4. Mutta eikö olisikin kiusallista tulla torjutuksi kaikkien näiden ihmisten edessä? 5. Miehet varmaan lähestyvät häntä kymmenen kertaa päivässä, minä vain ärsyttäisin häntä. 6. Äh, hänellä on varmaan joka tapauksessa poikaystävä."
– CreepingFog

"Hmm... parempi pistää porno tulille, kun pääsen kotiin."
– Aussiewolf82

"'Hän on viehättävä', ja siinäpä se oikeastaan."
– supremedalek925

Entä, mitä naiset miettivät nähdessään hyvännäköisen miehen? Lue: Mitä ajattelette kohdatessanne miehen, jonka ulkoinen olemus miellyttää silmää? Naiset vastaavat

Lähde: Reddit

****

Lue myös:

    Uusimmat