Mainos

Rohkeat paljastukset: Näin paljon seksiä voi harrastaa yhdessä päivässä

Kuinka paljon seksiä voi harrastaa yhden päivän aikana?

Women's Health -sivusto otti selvää, millaisia ennätyksiä ihmiset ovat tehneet seksin saralla määrällisesti. Uskaliaat naiset ja miehet paljastivat nimittäin, mikä on heidän henkilökohtainen ennätyksensä siinä, mitä päivässä harrastetun seksin määrään tulee.

"Kuusi kertaa 12 tunnissa"

"Mieheni ja minä piilottelimme isolta lumimyrskyltä New Yorkissa muutama viikonloppu sitten. Sinä lauantaina emme oikeastaan voineet mennä ulos tai tehdä mitään, joten aloitimme aamuseksillä ja päätimme pitää "sänkypäivän". Vaihtelimme seksin, säilykeruokien syömisen ja television katselun välillä. Teimme sen kuusi kertaa noin 12 tunnin aikana."
– Brenda F.

"Kärsin nestehukasta"

"Luulen, että vedimme neljä kierrosta, mutta en saanut orgasmia jokaisella kerralla. Luulen myös, että kärsin todella pahasta nestehukasta, mikä oli luultavasti syynä sille, etten päässyt maaliin. Meidän piti juoda paljon nesteitä ja käyttää paljon liukuvoidetta. Siitä huolimatta, se oli hauskaa."
– Jared M.

"Siitä tulee epämukavaa"

"Harrastin hyvin kuumaa seksiä tyypin kanssa, jota olin juuri alkanut tapailla, ja keksimme idean harrastaa seksiä niin monta kertaa kuin psytyimme 24 tunnin aikana. Harrastimme neljä kertaa ja olisimme luultavasti pystyneet useampaankin kertaan, mutta tietyssä vaiheessa siitä tulee vain epämukavaa fyyisesti. Niin ja se on myös väsyttävää."
​​​​​​​– Hilary P.

"Kun aivastin seuraavana päivänä..."

"Kun olet teini, joka on juuri keksinyt seksin, haluat tehdä sitä niin paljon kuin mahdollista. Hänen vanhempansa olivat poissa kaupungista viikonlopun, ja me teimme sitä kaikkialla, mukaan lukien hänen poreammeessaan. Kun aivastin seuraavana päivänä, vaginaani sattui."
– Brittany T.

"... ja teimme sen taas"

"Olin rantareissulla kavereideni kanssa, kun iskin naispuolisen ystäväni ensimmäisenä iltana. Laukesin hyvin nopeasti, mikä oli noloa. Mutta muutamaa iltaa myöhemmin tulin todella humalaan halvasta kaljasta, ja teimme sen taas. Päädyimme harrastamaan seksiä vielä kolme kertaa sinä iltana ja kerran vielä aamulla."
– Rob A.

"Meidän piti mennä snorklaamaan..."

"Kun vaimoni ja minä olimme häämatkallamme, meidän piti snorklaamaan ja patikoimaan, mutta sää oli kamala. Sen sijaan, että olisi hermostunut, vaimoni vain ehdotti, että harrastaisimme seksiä niin monta kertaa kuin pystyisimme. Ennätys oli viisi kertaa päivän aikana."
– Zack N.

"Useita orgasmeja"

""Katsoin Netflixiä ja chillailin" jo ennen kuin se oli oli joku juttu. Collegessa menin erään tyypin asuntoon ja käytimme koko päivän seksin harrastamiseen ja elokuvien katsomiseen. Harrastimme seksiä neljä kertaa, mutta yhden session aikana oli useita orgasmeja."
– Cara D.

"Se ei ollut niin hauskaa..."

"Harrastin seksiä vaimoni kanssa seitsemän kertaa peräkkäin, ja kerronpa jotakin: Se ei ollut niin hauskaa kuin ajattelin sen olevan. Yritimme saada ensimmäistä lastamme, ja hän tarkkaili ovulaatiotaan. Huippupäivinä hän pisti minut ilmoittautumaan sairaaksi töistä, ja sitten harrastimme seksiä koko päivän. Se oli paljon ja penistäni alkoi sattua. Silloin teimme sitä eniten yhtenä päivänä."
– Brandon E.

"Tarpeeksi minulle"

"Olen harrastanut seksiä vain kahdesti samana päivänä. Minusta tuntuu, että se on tarpeeksi minulle. En halua tehdä sitä lyhyessä ajassa niin montaa kertaa, että lakkaan arvostamasta sitä, kuinka mahtavaa seksi on."
– Nate A.

"Vei aikaa"

"Olin ollut poikaystäväni kanssa kolmisen vuotta, kun hän lähti opiskelijamatkalle ulkomaille, Ranskaan. Menin vierailemaan hänen luonaan viikonlopuksi ja harrastimme seksiä neljä kertaa yhtenä päivänä. Se vei ison siivun aikaa turistijutuilta, mutta ihan sama!"
– Meredith L.

***

2:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.