Mainos

Mitä ajattelette kohdatessanne miehen, jonka ulkoinen olemus miellyttää silmää? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä teidän naisten ajatuksissa pyörii, kun arvioitte miehen ulkoista olemusta? Onko ajattelu tietoista, alitajuntaista vai jotain siltä väliltä? Ja miltä tuntuu esimerkiksi kohdata mies, jonka peppu tai muu ulkoinen olemus miellyttää silmää? Jaatteko arvioitanne muiden kanssa, tai jäättekö pohtimaan asiaa jälkikäteen esimerkiksi seksifantasioissa tai vastaavissa?" kysyy nimimerkki Mies 30.

Näin naiset vastasivat

"Kun näen hyvännäköisen ihmisen, on kuin aivoissa syttyisi suuri kyltti. Siinä lukee 'OOH!' tai 'VAU!'. En yleensä kerro näistä kellekään, se tuntuu jostain syystä jotenkin nololta. Lisäksi tuntuisi esineellistävältä sanoa 'kato tota' tai jotain vastaavaa. Jos joku sanoo aiheesta minulle, voin kuitenkin olla samaa mieltä siitä, että kyllä, kuuma oli. Ja voihan niitä joskus kotona miettiä, salaa, itsekseen."
– 31, parisuhteessa

”Todellakin jaamme arvioita miesten ulkoisista olemuksista ystävien kesken. Harvemmin puutumme yksityiskohtiin, mutta jos mies kokonaisuudessaan on pantava, niin kyllä se tieto jaetaan siinä lähimmille. Ja ihan tietoisesti. Harvemmin kuitenkaan ketään tuntematonta ainakaan jään miettimään sen pidemmäksi aikaa.”
– 32, sinkku

"Yleensäkin hyvännäköiset ihmiset kiihottavat minua, oli sitten kyse lihaksista tai kasvoista. Ensin se on alitajuista, koska tuntee sisällä ihastumisen tunnetta. Sitten kun se iskee, alkaa sitä itsekin miettimään enemmän. Lopulta päätyy fantasioimaan, jos kyse on ollut todella kuumasta tapauksesta."
– 29, parisuhteessa 

"En sinänsä 'arvioi' miesten ulkonäköä, mutta jos vastaan tulee joku, joka kiinnittää huomion positiivisessa mielessä, niin kyllähän häntä silloin vähän tarkemmin alkaa katsella. Onpa kiva paita, onpa kivat hiukset, onpa ihanat silmät, onpa seksikkäät hauikset… Toki joskus saattaa sanoa kaverille, että olipa hyvännäköinen mies (lähinnä joistakin näyttelijöistä vaikka leffaa katsoessa, ei niinkään kadulla kävellessä). Sinkkuaikoina ehkä skannasi ympäristöään vähän eri tavalla, aktiivisemmin. Nuorempana muutenkin, kun ihastuksia oli, niin ulkonäöstähän ne yleensä lähti. Edelleen itsellä on tietty 'miestyyppi', joka miellyttää, ja toki sellaiset henkilöt tavallaan huomaa ihan tiedostamatta."
– 30, naimisissa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.