Mainos

Miehen koskettava kirje vaimolleen: ”En koskaan lakkaa hokemasta näitä kahta sanaa”

"Olet ihmeellinen." Nämä ovat sanat, joita aviomies on toistellut vaimolleen viimeisen 72 tunnin aikana hänen synnytettyä maailmaan heidän pienen poikansa. Vaikka sanojen hokemisen voisi luulla vievän niiltä merkityksen, mies väittää tarkoittaneensa sanoja joka ikinen kerta täydestä sydämestään.

Cosmopolitan-sivustolle avoimen kirjeen kirjoittaneen Frank Kobolan mukaan hän tiesi heti ensitapaamisesta lähtien, että hänen vaimonsa on ihmeellinen. Vaimo on hämmästyttänyt miestään heidän yhteisen taipaleensa aikana joka ikinen päivä, mutta erityisesti hän hämmästytti Frankia silloin, kun hän synnytti maailmaan heidän yhteisen poikansa.

– Tarkoitin sitä, kun sanoin, että kestit synnytyskipuja hyvin. Tarkoitin sitä, kun kävit läpi 13 tuntia kestäneen synnytyksen. Tarkoitin sitä lääkäreiden kertoessa, että tarvitsit keisarinleikkauksen, Frank kertoo.

– Tarkoitin sitä pitäessäni sinua leikkauksen ajan kädestä samalla, kun yritit pitää kasvoillasi rohkeaa ilmettä koko sen tunnin ajan, jonka he operoivat sinua. Tarkoitin sitä silloin, kun loin ensimmäisen katseen poikaamme ja kerroin hänen olevan ihmeellinen.

Mies kertoo vaimonsa olleen ihmeellinen hänen antaessaan heidän lapselleen ensimmäisen suukon, vaikka leikkaus oli edelleen kesken. Hän oli ihmeellinen myös silloin, kun lääkärit jättivät hänet makaamaan leikkauspöydälle kun vastasyntynyt lapsi piti kiidättää tutkimuksiin.

Vaikka vaimo oli itsekin vielä heikossa kunnossa, hän piteli lastaan ja imetti häntä. Ja se oli ihmeellistä. Äiti laittoi lapsensa hyvinvoinnin omansa edelle heti ensisekunneista lähtien. 

– Nyt tarkoitan sitä aina, kun poikamme itkee ja rauhoittuu heti, kun pitelet häntä. Joka kerta, kun poikamme avaa silmänsä ja tutkii kasvojani, ajattelen kuinka ihmeellinen hän on.

"Se ei tule koskaan menettämään merkitystään"

Frank kertoo, ettei hän voi muuta kuin ihmetellä, kuinka upeasti hänen vaimonsa on suoriutunut koko matkasta. Kaikista niistä fyysisistä ja emotionaalisista kokemuksista, joita raskaus ja synnytys aiheuttivat. Ja tavasta, jolla äiti katsoo heidän yhteistä poikaansa kertoo, että hän hän tekisi sen kaiken uudelleen vaikka tuhansia kertoja.

– Hän on lapsemme. Hän on ilomme. Ja kun hän syntyi maailmaan, me olimme ne, jotka toivottivat hänet maailmaan. Me olimme ne, jotka täyttyivät rakkaudesta hänet nähtyään. Samaan aikaan kun muillakin ihmisillä on lapsia ja kokemuksia tämän kaltaisesta rakkaudesta, kenelläkään ei ole tätä. Kenelläkään ei ole sinua.

Mies kertoo olevansa kiitollinen saatuaan käydä tämän matkan läpi juuri vaimonsa kanssa.

– Aion käyttää tätä lausetta, "olet ihmeellinen", koko ajan. Tiedän, että tulet antamaan minulle uusia syitä käyttää sitä joka ikinen päivä. Tiedän, etten tule koskaan kyllästymään siihen. Ja tiedän myös, ettei se tule koskaan menettämään merkitystään, Frank päättää.

Lähde: Cosmopolitan

***

0:23

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.