Mainos

Puolison suuri suru: Odottava äiti menehtyi autokolarissa vain muutama päivä ennen joulua

Mies kirjoitti kauniin muistokirjoituksen puolisolleen, joka lähti tästä maailmasta aivan liian aikaisin. 

Elämä voi muuttua sekunneissa. Tämän oppi kantapään kautta Brandon Forseth, jonka piti viettää ikimuistoista joulua puolisonsa Kyleen kanssa. Ilon ja hymyn sijaan Forseth kertoo nyt tuijottavansa joulukuusta, jonka alusta on täytetty lahjoilla. Kauniisti paketoituja lahjoja siistissä pinossa. 

Vain muutama päivä ennen joulua puoliso menetti kohtalokkain seurauksin autonsa hallinnan ja kuoli saamiinsa vammoihin. Sydäntäsärkevintä tapauksessa on, että Kylee ei ollut autossa täysin yksin.

– Olit 18. viikolla raskaana odottaen ensimmäistä lastani, ja minä menetin teidät molemmat viime yönä, Forseth kertoo koskettavassa Facebook-päivityksessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Forseth kertoo luvanneensa puolisolleen pitää hänet ja lapsen turvassa aina. Yöllä, jolloin hän ei pystynyt täyttämään lupaustaan, oli kohtalokkaat seuraukset. 

"Teit minut niin onnelliseksi"

Kauniissa muistokirjoituksessaan Forseth muistelee kaikkea sitä iloa ja onnea, jota lapsen odottaminen heidän elämäänsä toi. Kuullessaan lapsen sydänäänet ensimmäistä kertaa ja katsellessaan jääkaapin oveen kiinnitettyä ultraäänikuvaa, isä ei olisi millään malttanut odottaa, että saisi pidellä lasta sylissään. Hän halusi vain kuuluttaa isyydestään kaikille ja hymyillä.

– Vaikka en koskaan tavannut vauvaani, se rakkauden ja jännityksen määrä, joka minulla on sydämessäni, on jotain sellaista, mitä en ole ennen kokenut.

Vaikka Kylee ehti olla miehen elämässä vain hetken, Forseth kertoo naisen tuoneen hänen elämäänsä uskomattoman määrän lämpöä ja rakkautta.

– Teit minut niin onnelliseksi. Kaikki, mitä tein, kaikki päätökset, jotka tein, tein ne ajatellen sinua ja onneasi, Foreth toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lupasin olla mies johon rakastuit, lupasin tehdä jotain suurta tässä elämässä, jonka olen saanut, lupasin tehdä sinut ylpeäksi, lupasin olla ottamatta asioita itsestäänselvyytenä, lupasin sanoa rakastavani sinua. Kunpa olisin sanonut sen sinulle viime yönä ennen kuin lähdit, mutta sydämessäni tiedän, että sinä tiesit.

Forseth kertoo tuntevansa itsensä avuttomaksi nyt, kun Kylee ei ole enää hänen kanssaan. Hän kertoo tietävänsä, että Kylee tulee olemaan taivaassa paras äiti heidän pikkuiselleen, jonka oli tarkoitus syntyä kesäkuussa.

– Voisinpa nähdä hänen pienet kasvonsa. Tiedän, että hän olisi ollut yhtä kaunis kuin äitinsä, Forseth lopettaa.

***

6:35

Lähteet: TheBullet, Cosmopolitan  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.