Mainos

Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä markkinoille

Maailman suurin tietokoneohjelmien valmistaja Microsoft on tuonut torstaina virallisesti markkinoille uusimman tuotteensa, Microsoft Me:n. "Me" on lyhennys sanoista Millennium edition, vuosituhatversio. Käyttöjärjestelmän uusi versio on suunnattu selkeästi kotikäyttäjien koneisiin, siinä on runsaasti mm. uusia multimediaan eli musiikkiin ja kuvamateriaaliin sekä Internetiin liittyviä ohjelmistoja.

Muuten uuden tuotteen ei kerrota poikkeavan paljoakaan Windows 98 -järjestelmästä. Microsoft uskoo, että uutta Me-järjestelmää menee kaupaksi noin 100 miljoonaa kappaletta. Microsoftin oikeustaistelu monopolisyytteitä vastaan on edelleen kesken Yhdysvaltain oikeusistuimissa. Korkeimman oikeuden pitäisi päättää pikapuoliin, ottako se suoraan käsittelyyn Microsoftin valituksen monopolituomiosta ja yhtiön pilkkomisvaateesta, vai sallitaanko yhtiön aloittaa alemmista oikeusasteista.

Valituksen käsittely alemmissa oikeusasteissa antaisi yhtiölle runsaasti lisäaikaa ennen tuomion mahdollista täytäntöönpanoa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.