Mainos

Microsoftin työntekijä sai kenkää annettuaan arvion Nokian WP-puhelimesta

Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmän kehittäjä on saanut potkut kerrottuaan Twitterissä arvion Nokian tulevasta Windows-puhelimesta. Joe Marini joutui lähtemään Microsoftilta kaksi viikkoa sen jälkeen, kun hän oli kertonut mielipiteitään Nokian vielä julkistamattomasta kännykästä.

Microsoftilta on vahvistettu, että Marini on lähtenyt yhtiöstä. GeekWire sivustolla kerrotaan, että yhtiöstä ei ole kuitenkaan tarkemmin tiedotettu erottamisen syistä.

GeekWiren mukaan Marini irtisanoutui sen jälkeen, kun hänen annettiin ymmärtää, että hän saisi lähteä "sosiaalisen median epäasianmukaisen käytön ja luottamuksellisten tietojen paljastamisen takia".

Antoi uutuuskännykälle kouluarvosanan 8 - "ihan hyvä"

Marini oli twiitannut Nokian tulevasta Windows puhelimesta seuraavasti:

"Pääsin juuri koittamaan yhtä viileimmän näköistä Nokia-puhelinta, jonka olen koskaan nähnyt. Tekin pääsette pian!"

Marinia pyydettiin antamaan laitteesta arvosana asteikolla 1-10 ja hän vastasi näin:

"Sanoisin ylipäänsä, että 8. Jämäkkä tuntuma, hyvä kamera, käyttöliittymä reagoi hyvin ja mukavia pieniä oivalluksia rungon rakenteessa."

Marini selitti, miksi hän ei antanut laitteelle parempaa arvosanaa:

"Kamera oli kyllä hyvä, mutta kuvatessa ei ollut paras valaistus. Pitäisin myös suuremmasta näytöstä."

Marini oli työskennellyt Microsoftilla vuodesta 2003 lähtien. Hän on vuosien mittaan esiintynyt julkisesti eri tapahtumissa, kuten Microsoftin Build-tapahtumassa Anaheimissa viime viikolla.

Microsoft tuntuu ottaneen viime aikoina kovemman linjan tietovuotoihin liittyen. Build-tapahtumasta poistettiin eräs toimittaja, joka oli julkistanut videomateriaalia Windows 8 käyttöjärjestelmästä uutisen julkaisuehdoista poiketen etuajassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.