Mick Schumacherista huhutaan Kimi Räikkösen työn jatkajaa – tallipomoilla päinvastaiset näkemykset sopimusneuvotteluista

Mick Schumacher ajaa Haas-tallissa ensimmäistä kauttaan F1-sarjassa. Siitä, missä nuori saksalainen nähdään ensi kaudella, riittää varikolla huhuja.

Schumacherin päätyminen Haasille oli viime vuonna pienoinen yllätys, sillä monet odottivat hänen lunastavan paikan Alfa Romeolta. Nyt puheet Alfa Romeo -sopimuksesta ovat nousseet uudelleen pintaan, varsinkin kun Kimi Räikkösen jatkokuviot ovat vielä toistaiseksi epäselvät

Muiden mukana myös ex-moguli Bernie Ecclestone on liputtanut Schumacherin Alfa-siirron puolesta. Tallipäällikkö Frederic Vasseur suhtautuu kuitenkin Ecclestonen ja muiden lausuntoihin vähättelevästi.

– On liian aikaista keskustella tällaisesta. Meillä on valtava määrä kisoja tulossa seuraavien kuukausien aikana, ja luulen, että keskustelut käydään vasta kauden lopussa, ei aiemmin, Vasseur sanoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Ehkä Ecclestone tietää jotain, mitä minä en tiedä.

Vasseur muistuttaa, että sopimuskuviot menevät F1:ssä perinteisesti niin, että kärkitallit valitsevat omat kuljettajansa ensimmäisenä ja paikat täyttyvät talli kerrallaan kohti lähtöruudukon peräpäätä.

– Herra (TotoWolff tekee päätöksensä ensin, sitten herra (ChristianHorner. Jossain vaiheessa on meidän vuoromme.

– Meillä ei ole kiire tehdä tätä päätöstä. Asiat muuttuvat, ja varmasti meillä on kysymysmerkkejä Kimin yllä, mutta Antonio (Giovinazzi) parantaa koko ajan.

Schumacherin nykyinen pomo, Haas-tallipäällikkö Günther Steiner näkee sopimusneuvottelut täysin eri tavalla kuin Vasseur.

Silly season on vasta alkanut. Meidän täytyy vielä miettiä muutamaa juttua, mutta emme ole kaukana siitä, että ensi kauden kuljettajamme ovat selvillä, Steiner sanoi Grandprix.comin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat