McLaren-pomolta tarjous nimekkäälle F1-kuskille – saksalainen tuhahti kovalle huhulle Alfa Romeosta ja Kimi Räikkösen tallikaverista

Renault'lta tämän F1-kauden jälkeen lähtevä Nico Hülkenberg on kieltäytynyt McLarenin toimitusjohtaja Zak Brownin esittämästä tarjouksesta IndyCar-sarjaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Brown tarjosi pitkän linjan F1-kuskille mahdollisuutta hypätä IndyCar-sarjaan ensi sesongiksi.

– Kunnioitan paljon heitä, jotka ajavat ovaalia, mutta se ei ole minun juttuni, Hülkenberg sanoi Nextgen-Auto-lehden mukaan.

Myöskään Formula E ei innosta saksalaiskuljettajaa.

– Formula 1 virtaa suonissani. 

Vapaat F1-paikat alkavat käydä tosin vähiin: vain Alfa Romeo, Williams ja Red Bull eivät ole julkistaneet ensi kauden kuljettajakokoonpanojaan. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kuitenkin sanoi jo, ettei Hülkenberg ole heidän listallaan, ja Williamsin arvellaan nostavan Robert Kubican tilalle varakuskinsa, F2-sarjassa ajavan Nicholas Latifin.

Alfa Romeolla on ensi kaudesta sopimus vain Kimi Räikkösen kanssa, mutta Sky Sportsin F1-kommentaattori Karun Chandhok ilmoitti hiljattain Antonio Giovinazzin isän Vito Giovinazzin sanoneen hänelle, että hänen Alfa Romeolla ajava poikansa on tehnyt tallin kanssa sopimuksen kaudesta 2020.

– Älä koskaan usko isää, Hülkenberg naurahti ja lateli perään tymäkkää tekstiä:

– He istuvat päivät pitkät, puhuvat vähän, juovat vähän ja puhuvat sitten enemmän. Olen tyyni. Saa nähdä, mitä tapahtuu.

Hülkenberg valaa uskoa F1-jatkosaumoihinsa.

– On realistinen mahdollisuus pysyä formula ykkösissä. On vaikea puhua yksityiskohdista, koska kuten voitte kuvitella, ne ovat yksityisasioita, mutta kaikki tietävät, mitkä tallipaikat ovat yhä avoimina. Keskityn tällä hetkellä täysin formula ykkösiin, saksalainen linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat