Michael Schumacherista lohdutonta puhetta: "Ei toivoa nähdä häntä enää"

Entisen F1-kuljettajan Michael Schumacherin managerina pitkään toiminut Willi Weber purkaa tuntojaan, kun mestarikuljettajan lasketteluonnettomuudesta on pian kulunut 10 vuotta. 

Schumacher loukkaantui Ranskassa lasketteluonnettomuudessa joulukuun 29. päivänä vuonna 2013. Onnettomuuden jälkeen seitsenkertaisen F1-mestarin terveydentilasta on käytännössä vaiettu. 

Schumacherin entinen manageri, 81-vuotias Willi Weber puhui entisestä suojatistaan Blickin mukaan Focus-sivuston haastattelussa. 

Ex-manageri moittii itseään vielä tänäkin päivänä siitä, miten ei vieraillut Schumacherin luona heti onnettomuuden jälkeen. 

– Minun olisi pitänyt käydä Michaelin luona sairaalassa, Weber sanoo. 

Schumacherin terveydentilasta ei ole vuosikymmenen aikana annettu mainittavia positiivisia signaaleja. Ajatus jälleennäkemisen mahdollisuudesta on Weberin mielessä hiipunut. 

– Kun ajattelen Michaelia nyt, minulla ei valitettavasti ole mitään toivoa nähdä häntä enää, Weber toteaa. 

Weber kertoo, miten häneltä kyseltiin vuosien ajan toistuvasti Schumacherin terveydentilasta. Hän tajusi, että hänen oli jätettävä asia taakseen. 

– Miksi kukaan ei kysy, miten minä voin? Minulle oli selvää, että nyt se on ohi. Se siitä. Minun oli saatava se kaikki pois päästäni, Weber muistelee. 

 81-vuotias Weber toimi Schumacherin managerina lähes 20 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat