Michael Schumacherin ex-manageri jyrähti saksalaislegendan perheelle – "Sen jälkeen olemme kuulleet vain valheita"

Michael Schumacherin entinen manageri Willi Weber haluaa, että saksalaislegendan perhe kertoo totuuden siitä, missä kunnossa F1:n seitsenkertainen maailmanmestari oikeasti onkaan.

Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa Ranskan alpeilla vuonna 2013. Schumacher sai pahan päätällin ja hänet vaivutettiin koomaan.

Kesäkuussa 2014 hänen perheensä ilmoitti, ettei Schumacher ole enää koomassa. Mutta siinä kaikki.

F1-legendan nykykunto on täysi arvoitus. Vain muutamat ihmiset ovat päässeet näkemään häntä. Kukaan ei ole kuitenkaan jakanut tarkkoja yksityiskohtia saksalaisen tilasta.

Lähipiirin ulkopuolelle on jätetty muun muassa Schumacherin pitkäaikainen manageri Willi Weber.

– Yritin heti tapahtuneen jälkeen soittaa Corinnalle (Schumacherin vaimo), mutta hän ei vastannut. Soitin Jean Todtille (Schumacherin pitkäaikainen tallipäällikkö) ja kysyin häneltä, että pitäisikö minun mennä tapaamaan häntä sairaalaan. Hän sanoi, että odota – on liian aikaista. Soitin seuraavana päivänä, eikä kukaan vastannut. En odottanut, että he käyttäytyisivät noin. Olen yhä vihainen siitä, Weber sanoi La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

– He jättivät minut lähipiirin ulkopuolelle sanoen vain, että on liian aikaista. Noh, nyt on liian myöhäistä. On mennyt jo yhdeksän vuotta. Ehkä heidän pitäisi kertoa, että mikä tilanne oikeasti onkaan, Weber jatkoi.

Weber antaa kovaa kritiikkiä Schumacherin perheen suuntaan.

– Ymmärsin aluksi tilanteen ihan täysin. Suojelin itsekin Michaelin yksityiselämää. Mutta ensitietojen jälkeen olemme kuulleet vain valheita heiltä, Weber, 80, murahti.

Weberin mukaan hän juttelee säännöllisesti Michaelin veljen Ralf Schumacherin kanssa. Weber toimi molempien Schumaherien managerina F1:ssä.

– Kun onnettomuudesta oli kulunut useampi vuosi, sanoin itselleni, että ehkä minun kannattaa katsoa hänen perheensä perään, koska asioita on vaikea enää muuttaa. Hän (Ralf) oli kuin oma poika minulle. On yhä kivuliasta puhua tuosta kaikesta menneestä, Weber totesi, viitaten Michaelin onnettomuuden jälkitoimiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja