Michael Monroe selventää juhannuskeikkansa vaaratilannetta

Laulaja Michael Monroen juhannuskeikalla koettiin vaaralliselta näyttänyt tilanne.

Himoksen juhannusfestivaalilla torstaina esiintynyt Michael Monroe huudatti yleisöä seisten lavan edessä olleen turva-aidan päällä. Innostunut yleisö tarrasi laulajaan kiinni, jolloin turvamiehet näkivät tilanteessa vaaran merkkejä.

Monroe yritti hypätä takaisin lavalle, jolloin turvamiehet tarttuivat laulajan jalkoihin kiinni. Monroe olikin kaatua selälleen tilanteen aikana.

– Se ehkä näytti aika hurjalta, mutta ymmärrän turvamiesten tehneen vain työtään, Monroe kommentoi tilannetta MTV3.fi:lle.

Monroen mukaan yleisön edessä riehuminen kuuluu jokaiseen keikkaan, eikä tuolloin kannata tulla laulajan ja yleisön väliin.

– Keikkamyyjäni ilmoittaa aina keikkapaikoille, ettei turvamiesten tarvitse tulla heti minun ja yleisön väliin. Riehumiseni ei aiheuta vaaratilanteita, mutta turvamiesten tarrautuminen minuun kiinni voi johtaa pahoihin tilanteisiin. Jos yritän hypätä takaisin lavalle, ja turvamiehet tarraavat minuun kiinni, minähän saatan kaatua naamalleni maahan. Minuun ei siis kannata koskea silloin.

Monroen mukaan vaaratilanteet ovat osa laulajan esitystä.

– Minä ja yleisö riehumme samalla mitalla keikoillani. Vaaratilanteet kuuluvat rokkikeikkoihin.

Vaaratilanteesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat