Mestarivalmentaja hämmästytti – Simo Valakari epäilee: Antonio Conte teki "hiljaisen protestin" Real Madridia vastaan

Inter Milanin päävalmentaja Antonio Conte on totuttu näkemään huippuotteluissa puku päällään. Nyt hän kuitenkin jakoi Mestarien liigan vierasottelussa Real Madridia vastaan joukoilleen ohjeita verkkarit jalassaan. C Moren asiantuntija Simo Valakari epäilee tätä monia mestaruuksia voittaneen Conten hiljaiseksi protestiksi Real Madridin stadionia kohtaan.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Real Madrid on pelannut kotiottelunsa harjoituskeskuksessaan sijaitsevalla 6 000 -paikkaisella Estadio Alfredo Di Stéfano -stadionilla, kun Santiago Bernabéuta remontoidaan. Suurseuran pelaaminen pikkustadionilla on saanut osakseen myös protestiääniä.

Simo Valakari arvioi, että karismaattisen Conten näyttäytyminen verkkareissa Mestarien liiga -ottelussa Real Madridin vieraana on vastine stadionasialle.

– Minä uskon, että tämä on Antonio Conten hiljainen protesti, että Mestareiden liigan peliä ei pitäisi pelata harjoitusstadionilla, Valakari sanoi ja jatkoi: 

– Hän tulee sinne verkkarit päällä. Yleensä hänellä on hienot puvut räätälöity. Tämä on hiljainen protesti Antonio Contelta.

Inter nousi ottelussa 0–2-tappioasemasta 2–2-tasalukemiin, mutta Rodrygo iski Real Madridin 3–2-voittoon 80. minuutilla tekemällään maalilla.

Lue myös:

    Uusimmat