Menikö kumppani oikeasti salille? TOP 10: Kysely paljastaa selitykset, joihin pettäjät turvautuvat useimmiten – näin miesten ja naisten verukkeet eroavat

Pettäjien deittisivusto kyseli käyttäjiltään heidän käytetyimpiä selityksiään pettämistilanteissa.

Pettäjille suunnattu deittisivusto IllicitEncounters.com kyseli käyttäjiltään yleisimpiä tekosyitä, joita puolisolle kerrotaan, kun lähdetään vieraisiin, kertoo Yahoo.

Kyselyyn vastanneet 2 000 käyttäjää paljastivat, mitä tekosyytä käyttävät kotona eniten. Mistään kovin monimutkaisista valheista ei ole kyse, sillä esimerkiksi naiset kertovat kumppanilleen useimmiten lähtevänsä kuntosalille, vaikka tosiasiassa mielessä on aivan toisenlainen liikunta. Miehet puolestaan kertovat useimmiten katsovansa jalkapalloa silloin, kun ovat todellisuudessa salarakkaansa kanssa.

IllicitEncounters.com-sivuston seksi- ja parisuhdeasiantuntija Jessica Leonin mukaan epäilykset saavat herätä, jos kumppanin salikerrat alkavat yhtäkkiä muuttua jokailtaisiksi menoiksi. 

Jos huoli herää, asiantuntija kehottaa kuitenkin kysymään suoraan kumppanilta asiasta ennen hätiköityjä johtopäätöksiä. Jos parisuhde on hyvä ja perustuu luottamukseen, on enemmän kuin todennäköistä, että kumppani käy oikeasti ihan vain salilla. Toki jos kunto ei kasva jokailtaisista salisessioista huolimatta, kannattanee kumppanin menoista kysellä entistä tarkemmin – tai ainakin suositella uutta treeniohjelmaa.

Näin naisten ja miesten käytetyimpien selitysten listat eroavat toisistaan

TOP 10: Pettäjänaisten selitykset

1. Kuntosalilla käynti
2. Tyttöjen ilta
3. Myöhään työskentely toimistolla
4. Sosialisointi töiden jälkeen
5. Koiran kävelyttäminen
6. Shoppailu
7. Sukulaisten tapaaminen
8. Parhaan ystävän tapaaminen
9. Kauneushoidoissa käyminen
10. Urheilu

TOP 10: Pettäjämiesten selitykset

1. Jalkapallon katsominen
2. Golfin peluu
3. Myöhään työskentely toimistolla
4. Sosialisointi töiden jälkeen
5. Poikien ilta
6. Koiran kävelyttäminen
7. Kuntosalilla käynti
8. Urheilu
9. Parhaan ystävän tapaaminen
10. Sukulaisten tapaaminen

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat