Mainos

Melissa jakoi järkyttävän kuvan huumeriippuvuudestaan: "Tältä näytin päivittäin, vuosien ajan"

Huumeriippuvuudesta toipumassa oleva nainen toivoo, että hänen jakamansa kuva saisi muut ihmiset hakemaan ajoissa apua ongelmiinsa.

Yhdysvaltalainen Melissa Lee Matos on ollut kuivilla nyt vuoden ja viisi kuukautta. Tätä ennen naisen elämä oli kuitenkin yhtä sumua. Jakamansa kuvan avulla nainen haluaa näyttää karmivalla tavalla sen, millaista elämä huumeriippuvaisena voi olla; se ei ole oikeaa elämää.

Kuvassa kahden lapsen äiti nojaa lähes tiedottomana seinää vasten tummat jäljet kasvoillaan. Kuva edustaa naisen mukaan jotain, jota hänen perheensä ja ystävänsä joutuivat kohtaamaan.

– Tältä näytin päivittäin, vuosien ajan. Tämä oli jotain, jota aviomieheni joutui kestämään. Tämä oli jotain, jonka pikkutyttöni joutuivat kohtaamaan, Matos kirjoittaa Facebook-päivityksessään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin sairas. Olin kuolemassa. Olin kaukana poissa, enkä uskonut voivani parantua. Olin hukassa, enkä voinut kuvitellakaan elämää ilman aineita. Halusin vain kuolla. En ymmärtänyt, että olin tuskin elossa.

Naisen sanoma: Älä luovuta, aina on toivoa

Matos kertoo omistavansa tämän kuvan kaikille huumeisiin sortuneille. Hän pyytää katsomaan tarkkaan kuvaa, jossa neuloihin koukussa oleva, päivin ja öin käyttävä nainen makaa koomassa kylpyhuoneen lattialla.

– Tyttö, joka vietti päivän jokaisen hetken huumeissa ja unohti, että hänellä oli lapsia ruokittavana ja huolehdittavana. Tyttö, joka menetti aivan kaiken, mitä hänellä oli joskus ollut. Tyttö, joka oli niin sairas, että ajatteli ettei löytäisi koskaan poispääsyä, ennen kuin hän teki niin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Se ei ole sen arvoista. Jos käyt tällä hetkellä läpi samaa, hae apua, nainen pyytää.

– Kuolin enemmän kuin kerran. Löysin uuden elämän. Lupaan sinulle, aina on toivoa. Toipuminen on siellä jossain. Jossain on vapaus ja rauha, ja sinä olet niiden arvoinen, Matos toteaa.

Lähde: News.com 

***

1:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.