Melina otti microblading-kulmat – tämä oli näky neljän vuoden jälkeen: "Suurin koskaan tekemäni virhe"

Nainen sanoo microblading-kulmien ottamisen olleen suurin hänen koskaan tekemänsä virhe.

Microblading-kulmat ovat olleet viime vuosina kovassa huudossa. Toimenpiteen aikana ihoon piirretään uusia karvoja viiltämällä. Ihoon viety pigmentti kestää ihotyypistä riippuen vajaasta vuodesta kahteen vuoteen.

Eräs kauneusvillitykseen mukaan lähtenyt nainen kuitenkin sanoo, että hänen kohdallaan microblading-kulmat pysyivät ihossa liiankin pitkään. Melina Tesi väittää TikTok-videollaan, että pigmenttiä näkyy hänen kulmissaan vielä neljä vuotta toimenpiteen jälkeen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla näkyy, kuinka Melinan kulmien yläpuolella näkyy edelleen pigmenttiä, joka on muuttunut oranssiksi. Hän sanoo, että päätettyään antaa kulmakarvojensa kasvaa vapaasti, microblading-menetelmällä tehdyt kulmat eivät enää olleet linjassa hänen luonnollisten kulmiensa kanssa.

Melina varoittaa muita ottamasta microblading-kulmia. Hän itse kokee itsetuntonsa kärsineen oman kokemuksensa vuoksi.

– Se oli suurin koskaan tekemäni virhe, poistoprosessi oli niin vaikea, hän sanoo.

Kaikki väriaineet eivät lähde laserilla

Microblading-kulmien poisto onnistuu laserilla. Lasersäde pilkkoo ihon alla olevaa väriä pienemmiksi palasiksi, jotka poistuvat alueelta aineenvaihdunnan mukana.

Helsinkiläinen kauneusklinikka Mabel kertoo, että mikäli väriaine sisältää rikkioksidia tai rikkisulfaattia, ei laserhoitoa voi tehdä. Valmisteita sisältävät väriaineet haalistuvat iholla ajan myötä punertaviksi.

Melina Tesi kertoo, etteivät laserhoidot tehonneet hänen microblading-kulmiinsa, minkä vuoksi hän kokeili Rejuvi-poistomenetelmää. Aine poistaa kemikaalisesti kaiken pigmenttivärin, ja se tehosi myös Melinan oransseihin kulmiin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun microblading-kulmat eivät ole olleet toivotunlaiset. Kerroimme aiemmin esimerkiksi naisesta, joka sai käsittelyn tuloksena paksut ja tummat "toukkakulmat". Tämä nainen puolestaan näytti toimenpiteen jälkeen siltä kuin hänellä olisi neljät kulmakarvat.

Melinan videon kommenttikentässä moni toteaa, että microblading-kulmia haluavan kannattaa tehdä kunnollinen taustatyö, jotta löytää osaavan ammattilaisen, joka käyttää hyviä tuotteita.

Ovatko kalliit kangasmaskit hintansa väärtejä? Katso testi videolta!

Ovatko kalliit kangasmaskit ihonhoidossa hintansa väärtejä? Testissä ilmiöksi nousseet sheet maskit 3:45

Lue myös:

    Uusimmat