Kulmakarvojen kestopigmentointi meni pahasti pieleen – asiakas ja yrittäjä ilmiriidoissa: Lopputuloksena "suuret toukat"

Kulmakarvoille tehty kestopigmentointi ei tuottanut tyydyttävää lopputulosta. Aiheesta uutisoi muun muassa CBS Austin -sivusto.

Michiganilainen Shannon Bozell maksoi kulmakarvojen kestopigmentoinnista 350 dollaria lokakuussa 2019. Lopputulos oli kaikkea muuta kuin miellyttävä. Nainen kuvailee kulmiaan "suuriksi toukiksi", jotka eivät sovi hänen kasvoihinsa ollenkaan.

Shannonin kulmat olivat alun perin olleet hyvin vaaleat ja ohuet. Kauneussalongista poistuttuaan kulmakarvat olivat tummanruskeat, vaikka hänen tukkansa on vaalea.

Shannon yritti häivyttää hiusten ja kulmien sävyeroa värjäämällä tukkansa tummaksi ja leikkaamalla itselleen otsatukan. Häntä hävetti mennä julkiselle paikalle, sillä ihmiset katsoivat häntä oudosti, ja perheenjäsenet kysyivät, mitä hän oikein oli tehnyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kulmien kohdalla isot vesikellot

CBS Austin -sivuston mukaan Shannon ilmaisi tyytymättömyytensä kestopigmentoinnin tehneelle kauneussalongin omistajalle Anne Hicksille, joka varasi Shannonille ajan korjaustoimenpiteitä varten. Kulmia vaalennettiin ja niistä tehtiin kaarevammat.

Shannonin mielestä toimenpide aluksi paransi syntynyttä tuhoa, mutta koettelemus ei päättynyt tähän.

– En ensimmäiseen pariin päivään tajunnut, että ihoon tulisi kaksi suurta vesikelloa.

Salonginpitäjä puolustautui

Shannon lähetti kuvan kulmakarvoihin tulleista rakkuloista Hicksille, joka oli antanut hänelle jälkihoito-ohjeita. Shannon mielestä Hicks ei ollut maininnut rakkuloista.

– Seison tekemäni työn ja sen faktan takana, että kerroin hänelle yksityiskohtaisesti, millainen prosessi tulisi olemaan, Hicks kertoo CBS-sivustolle.

Hicksin mukaan Shannon oli tehnyt kestopigmentoinnin ja värin poiston lyhyen aikavälin sisällä, joten hän tarvitsisi parantumisaikaa. Menisi kuulemma noin 30 päivää, että kulmakarvat ”kutistuisivat” ja alkaisivat olla luonnollisemman värisiä.

Ei suostu palauttamaan rahoja

Shannon otti Hicksiin uudelleen yhteyttä, ja he sopivat aamuajasta. Shannon joutui kuitenkin perumaan tämän ajan töiden takia. Huolimatta siitä, että uuden ajankohdan etsimisestä oli puhuttu, Shannon päätti mennä korjauttamaan kulmakarvansa johonkin toiseen kauneussalonkiin.

Hän pyysi Hicksiltä rahoja takaisin monta kertaa. Hicks kieltäytyi ja kertoi, ettei hän palauta asiakkaille rahoja vaan pyysi useita kertoja Shannonia tulemaan takaisin salonkiin, jotta tilanne voitaisiin korjata.

Hicks kertoi myös piirtäneensä kulmien ääriviivat Shannonin kasvoihin ennen proseduuria ja Shannon olisi silloin hyväksynyt mallin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Shannon julkaisi kuvan epäonnistuneesta kestopigmentoinnista Facebookissa 15. tammikuuta, ja julkaisu alkoi levitä nopeasti somessa. Salongin sivuille alkoi tulvia negatiivisia arvioita.

Nimitteli Shannonia ex-huumeaddiktiksi

CBS:n tietojen mukaan Hicks olisi puolustautunut salongin Facebook-sivulla ja nimitellyt Shannonia loukkaavin sanakääntein. Shannonin mukaan Hicks kutsui häntä toipuvaksi huumeaddiktiksi, vaikka hän ei ole käyttänyt aineita yhdkesään vuoteen. Tämä julkaisu sittemmin poistettiin.

– En näyttänyt parhaita puolia itsestäni, mutta joskus niin käy, kun tilanne tuntuu todella pelottavalta, Hicks kertoi.

Hicks kertoi, että hänelle yritystoiminta on kaikki kaikessa. Hän oli yrittänyt saada Shannonia palaamaan salonkiin monta kertaa, jotta virhe voitaisiin korjata.

Lue myös:

    Uusimmat