Microblading meni karmealla tavalla pieleen – naisen kulmakarvat täysin pilalla: "En toivoisi tätä edes pahimmalle viholliselleni"

Yhdysvaltalaisnainen varasi ajan kulmakarvojen microbleidaukseen, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta kuin hän odotti. Epäonnistuneesta kauneustoimenpiteestä uutisoi muun muassa NZ Herald -sivusto.

Missourissa asuva 42-vuotias Jami Ledbetter oli toivonut saavansa paksut ja täyteläiset kulmakarvat, sillä hän oli syntynyt ilman niitä.

Saatuaan tyttäreltään 250 dollarin arvoisen alennuskupongin hän varasi ajan kauneusstudioon, jonka työntekijä kertoi olevansa kouluttautunut tekemään microblading-käsittelyitä. 

Microblading on toimenpide, jossa ihon pintakerrokseen laitetaan pigmenttiä.

Odotetun käynnin surullinen tulos oli kuitenkin se, että Jamin kulmakarvat olivat pilalla. Näytti siltä, kuin hänellä olisi ollut neljät kulmakarvat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olin murtunut"

Lopputulos söi pahasti Jamin itsetuntoa. Hän ei saanut vahinkoa piiloon edes meikillä.

– En toivoisi tätä edes pahimmalle viholliselleni, nainen kertoo The Hits -sivustolle.

– Olin murtunut. Tapailin sillä hetkellä erästä tyyppiä, mutta hän jätti minut tämän jälkeen.

1 000 dollarin korjausoperaatio

Jami etsi ja onnekseen löysi tatuointitaiteilijan, joka kykeni auttamaan häntä. Pysyviin kosmeettisiin toimenpiteisiin ja tatuoinnin poistoihin erikoistunut Kara Gutierrez onnistui poistamaan Jamin epäonnistuneet tatuoidut kulmat pigmentin vaalentamiseen suunnitellulla tuotteella.

Ilmaista poisto ei ollut. Jami joutui maksamaan poistotoimenpiteestä 1 000 dollaria, lähes 890 euroa. Poisto-operaatiota on tehty kahdeksan viikon välein, ja edessä on vielä kolme hoitokertaa.

Jami haluaa muistuttaa muita siitä, että kannattaa perehtyä kosmeettisiin toimenpiteisiin ennen kuin varaa niihin ajan. 

Lue myös:

    Uusimmat