Melania Trumpin arkea eivät puolison virkarikossyytteet ja pulmat paina: "Hän käy kylpylässä, syö lounaan, käy taas kylpylässä ja syö illallisen"

5:55
Melania Trumpin jättäessä Valkoisen talon pohdittiin, mitä kohuja aiheuttanut ensimmäinen nainen aikoo seuraavaksi tehdä.

Joe Bidenin puolisolle Jill Bidenille katkera Melania Trump viettää aikaansa lähinnä kylpylässä.

Siinä missä ex-presidentti Donald Trump taistelee asianajajiensa välityksellä toisessa virkarikosoikeudenkäynnissään, on hänen puolisonsa Melania Trump jo jättänyt Washingtonin poliittiset pölyt taakseen, kertovat lähteet CNN:lle.

– Hän käy kylpylässä, syö lounaan, käy taas kylpylässä ja syö illallisen Donaldin kanssa terassilla, CNN:n haastattelema lähde kertoo.

– Uudelleen ja uudelleen. Joka päivä.

Kylpylässä Melanian kerrotaan nauttivan laajasti saatavilla olevista palveluista. Huomiotta eivät ole jääneet sen enempää hieronnat kuin kasvo- ja kynsihoidotkaan.

Sen sijaan politiikka, Capitol Hillin tapahtumat, oikeudenkäynnit ja sen sellaiset eivät ilmeisesti ole kovinkaan lähellä Melanian arkirutiineja.

Eteläisen Valkoisen talon arkea

Donald ja Melania Trump viettävät tällä hetkellä suurimman osan ajastaan omistamassaan Mar-A-Lagossa Floridassa, jota ex-presidentti on kutsunut myös eteläiseksi Valkoiseksi taloksi. Syksyllä 2019 siitä tuli Trumpien pääasiallinen asuinpaikka New Yorkin sijaan.

Trumpien illallisella alkupalaksi tarjoillaan CNN:n lähteen mukaan usein Melanian suosimaa kalaa. Ruokaseurana Melanialla on aviomiehensä lisäksi usein vanhempansa, Viktor ja Amalija Knavs. Melanian vanhemmat asuvat 1920-luvulla valmistuneessa Mar-A-Lagossa suurimman osan vuodesta.

Melanian arjen kerrotaan muistuttavan paljolti sitä, mitä se oli ennen Donaldin valintaa Yhdysvaltain presidentiksi.

Uutta sen sijaan on katkeruus, lähteet väittävät. Kun Trumpit lähtivät valkoisesta talosta, oli Melanian suosioluku Yhdysvaltain ensimmäisten naisten modernin historian alhaisin vastaavassa ajankohdassa.

Kuvaillaan katkeraksi

Trumpin valtakauden alkuvaiheessa Melania oli perheen suosituin jäsen kansan keskuudessa.

– Kun (Capiton hillin mellakat) tapahtuivat, hän tiesi ettei hän voisi voittaa mitään tekemällä tai sanomalla jotain – joten hän ei tehnyt mitään, entinen Valkoisen talon virkailija totesi.

Kaksi Melania Trumpin henkilökuntaan kuulunutta jäsentä erosi heti Capitol Hillin tapahtumien jälkeen protestina.

Melanian onkin kuvailtu olleen "katkera ja kylmä" puolisoaan kohtaan, jota hän syyttää imagolleen aiheutuneesta vahingosta.

Vihainen Jill Bideniä kohtaan

Jos Melania Trump on katkera puolisolleen, niin vieläkin vihaisempi hän on Jill Bidenia kohtaan, joka on nykyisen presidentin Joe Bidenin puoliso.

CNN:n lähteiden mukaan Melanian katkeruus kumpuaa Trumpin presidenttiyden alkuajoista. Siinä missä Melania vietti ensimmäiset viisi kuukautta New Yorkissa, Jill Biden on hankkinut itselleen kahdessa viikossa Valkoiseen taloon 12-päisen henkilökunnan.

Melania on myös huomannut Jill Bidenin keräämän julkisuuden. Vaikka Melania lähteiden mukaan jätti rouva Bidenille kirjeen Valkoiseen taloon, ei hän ole vielä tapojen vastaisesti ollut henkilökohtaisesti yhteydessä uuteen ensimmäiseen naiseen.

Tosin vaikka Melania on lähteiden mukaan harmissaan Jill Bidenin saamasta huomiosta, jätti hän itse käyttämättä vastaavia tilaisuuksia hyväkseen. Neljän presidenttivuoden aikana Melania Trump ei CNN:n mukaan antanut yhtään haastattelua koko maan kattavaan lehteen. Päätös tästä oli Trumpin itsensä.

– On tyypillistä, että hän syyttää kaikkia muita. Kaikki tietävät, että Melania Trump tekee mitä tahtoo milloin tahtoo, eikä yksikään hänen henkilökuntansa jäsen olisi voinut muuttaa hänen mieltään, lähde kertoo CNN:lle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja