Julkisuudesta kadonnut Melania Trump ei haikaile paluusta parrasvaloihin – näin hänellä menee nyt

5:55
Melania Trump ehti aiheuttaa kohuja ollessaan Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen.

Melania Trump ei viihdy julkisuuden valokeilassa.

Presidentti Donald Trumpin vaimo Melania Trump vietti neljä vuotta median ja maailman parrasvaloissa. Kyseinen elämäntyyli ja -asema ei kuitenkaan lähteiden mukaan sopinut hänelle lainkaan. Niimpä miehensä hävittyä vaalit myös Melania on vetäytynyt julkisuudesta täysin.

– Melania ei pidä julkisuudessa olemisesta ja on tehnyt selväksi, ettei hän ole kiinnostunut palaamaan siihen uudelleen, poliittinen lähde on painottanut.

Melanian tiedetään pitävän yksityisestä perhe-elämästä, joka ei luonnollisesti kuitenkaan onnistunut Trumpin ollessa vallassa. 

Yhdysvaltojen ensimmäisenä naisena Melania tunnettiin erityisesti pidättyväisenä. Häntä on myös arvosteltu kylmästä olemuksestaan. Jäykähkön oloinen elekieli onkin herättänyt myös uteliaisuutta siitä, miltä hänestä tuntui ollessa Valkoisessa talossa.

Eräässä vuotaneessa haastattelunauhassa käy ilmi, että Melania tunsi olleensa jumissa seremoniallisten velvoitteiden ja kriitikkojen välillä.

– Kuka välittää p*skaakaan joulutavaroista ja koristeista? Mutta minun on tehtävä se, eikö? Melania sanoi.

Mikäli Trump päättää pyrkiä vuoden 2024 vaaleissa toistamiseen Yhdysvaltojen presidentiksi, Melania ei lähteiden mukaan osallistu kampanjointiin tai muihin tilaisuuksiin lainkaan.

Tällä hetkellä Melanian tiedetään panostavan pariskunnan Barron-pojan äitiyteen ja koulutukseen. Hän osallistuu koulutuksen lisäksi aktiivisesti poikansa oppilaitoksen vapaa-ajan toimintaan. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja