Mekaanikkoja ilahduttavalla tempauksellaan auttanut F1-lupaus avasi tekonsa syitä – "Se on vaikeampaa heille"

McLarenin 20-vuotias kuljettajalupaus Lando Norris auttoi mekaanikkojaan oman autonsa purkamisessa Unkarin GP:n jälkeen. Brittikuski avasi nyt syitä ystävälliselle tempaukselle.

Norris julkaisi Twitter-tilillään sunnuntaina kuvan, kun hän auttaa mekaanikkojaan oman F1-ajokkinsa purkamisessa. Norrisin ilahduttava tempaus keräsi runsaasti positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa.

Koronaviruspandemian aiheuttaman viivästyksen vuoksi F1-kalenteri on pakattu täyteen kisoja, joita ajetaan lähes viikoittain. Norris tiedostaa, ettei kuljettajat joudu tiukassa kisarupeamassa aivan yhtä koville kuin muut tallin työntekijät.

– Se on vaikeampaa insinööreille ja mekaanikoille, koska he ovat niitä miehiä ja naisia, jotka viettävät eniten aikaa radalla työskennellen ja matkustaen, Norris pohtii Motorsport.comin haastattelussa.

Norris halusi sunnuntaina kantaa oman kortensa kekoon helpottaakseen mekaanikkojen raskasta työtaakkaa. Brittikuski haluaa, että tärkeässä roolissa valokeilan ulottumattomissa uurastavat mekaanikot ovat virkeinä tulevia kisoja varten.

– Sitä pitää vain tavallaan huolehtia heistä ja pitää heidät hyvässä kunnossa. Varsinkin mekaanikot, jotka tekevät varikkopysähdyksiä. Heillä on suuri vaikutus suoritukseen, koska jos varikkopysähdys on hyvä, voit parantaa sijoitustasi, Norris jatkaa.

– Minä olen kunnossa, mutta yritän vain huolehtia heistä ja pitää heidät parhaassa kunnossa.

Lue myös:

    Uusimmat