MD: Lionel Messin isä tapaa Barcelona-pomon – esittämässä selkeän viestin supertähden tulevaisuudesta

5:06
Lionel Messin tulevaisuutta käsiteltiin MTV Uutiset Livessä.

Jalkapallotähti Lionel Messin isä Jorge Messi on matkustamassa Barcelonaan ensi viikolla neuvottelemaan poikansa tulevaisuudesta, kertoo barcelonalaislehti Mundo Deportivo.

Jorge Messi ja FC Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu ovat lehden mukaan pitäneet yhä yhteyttä, vaikka Lionel Messin ja Barcelonan välillä on ollut voimakkaita jännitteitä. Kuusi kertaa maailman parhaimmaksi jalkapalloilijaksi valittu Lionel Messi, 33, on ilmoittanut halustaan jättää nuoresta lähtien edustamansa seuran.

Jorge Messi on Mundo Deportivon mukaan matkustamassa ensi viikolla neuvotteluihin Barcelonaan asuinkaupungistaan Rosariosta. Hänen toiveissaan on, että Lionel Messi saisi lähteä Barcelonasta hienovaraisesti, vaikka välit seuraan ovat kiristyneet. Jorge Messi aikoo Mundo Deportivon mukaan alleviivata Bartomeulle, että Messi on saanut tarpeekseen Mestarien liiga -pettymyksistä Barcelonassa – viimeksi nöyryyttävällä 2–8-tappiolla Bayern Müncheniä vastaan puolivälierässä – ja haluaa 33-vuotiaana uuden projektin, jossa hän näkee Mestarien liigan voittamisen todennäköisempänä kuin Barcelonassa.

Bartomeu ei puolestaan halua luopua seuran timantista Messistä. Hän haluaa Mundo Deportivon mukaan puhua vain mahdollisuudesta pidentää Messin sopimusta, joka ulottuu nykyisellään vuoteen 2021.  

Messin on raportoitu haluavan siirtyä Manchester Cityyn, jota luotsaa häntä aiemmin Barcelonassa valmentanut Pep GuardiolaEspanjalaislehti Sport uutisoi tuoreeltaan, että Messille oltaisiin valmistelemassa viiden vuoden sopimusta, joista kolme ensimmäistä vuotta kuluisivat Manchesterissa ja kaksi jälkimmäistä Cityn tytärseurassa, samojen omistajien alaisuudessa toimivassa Yhdysvaltain MLS-liigan New York City FC:ssä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja