Lähde: Lionel Messi "syvästi onneton" – Barcelona yllätti legendansa totaalisesti

Jalkapallojätti Barcelonan yllätysilmoitus sen päätöksestä luopua Lionel Messistä on järkyttänyt argentiinalaistähteä, espanjalainen SPORT uutisoi

Talousvaikeuksissa oleva Barcelona tiedotti torstaina, ettei se pysty jatkamaan lähes 21 vuotta sitten seuran akatemiaan siirtyneen Lionel Messin sopimusta. Ratkaisun taustalla on La Ligan taloudellisten sääntöjen seuralle asettamat rajoitteet. 

Barcelona ja Messi olivat jo sopineet uuden sopimuksen perusteista. SPORT:n mukaan hyökkääjä saapui keskiviikkona lomalta Ibizalta viimeistelemään sopimusta ja oli aikeissa palata joukkueen harjoituksiin perjantaina, mutta saikin torstaina yllättävän tiedon siitä, ettei seura voi allekirjoittaa sopimusta. 

Myös Messin isä Jorge oli matkustanut Barcelonaan sopimuksen viimeistelyä varten. 

Espanjalaismedian saamien tietojen mukaan Messi oli ilmoituksesta "syvästi onneton". Lähteen mukaan argentiinalaistähti ilmoitti seuralle, että hän on valmis laskemaan palkkaansa entisestään, mutta sekään ei helpottanut seuran umpisolmua. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

34-vuotias Messi ehti pelata Barcelonan edustusjoukkueessa vuodesta 2004 lähtien. Hän mätti katalonialaisjätille lähes 700 maalia. 

Lue myös:

    Uusimmat