Lionel Messin entinen pelaaja-agentti hämmentää tulikuumaa siirtosoppaa entisestään – "Hänellä on jo joukkue"

5:06
MTV Uutiset Livessä purettiin Lionel Messin siirtosaagan käänteitä.

Lionel Messin entinen pelaaja-agentti Josep Maria Minguella uskoo Barcelonan supertähden jatkavan uraansa Italiassa.

Lionel Messi on ollut koko jalkapalloilevan maailman huulilla viime päivinä ahkerasti. Koko ammattilaisuransa Barcelonaa edustanut Messi ilmoitti tiistaina haluavansa lähteä Barcelonasta.

Shokki-ilmoitus käynnisti välittömästi hurjia spekulaatioita Messin tulevaisuudesta. Tällä hetkellä todennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään Manchester Cityä, jonka riveissä pelaa Messin hyvä ystävä Sergio Aguero. Lisäksi Cityn päävalmentaja Pep Guardiola on Messille hyvinkin tuttu.

Nyt oman lusikkansa siirtospekulaatioihin on tunkenut myös Messin entinen pelaaja-agentti Josep Maria Minguella. Minguella oli aikoinaan suuressa roolissa, kun 12-vuotias Messi siirtyi Argentiinasta Barcelonan riveihin.

Vahvoista huhuista huolimatta Minguella ei usko, että Messin ura jatkuu Englannissa. Hänen mukaansa loogisempi osoite löytyy muualta.

– Minun silmissäni Messillä on jo joukkue: Inter. Italiassa maksetaan vähemmän veroja ja siellä on Cristiano Ronaldo. Minun on vaikeampaa nähdä häntä Englannissa, vaikka hänen ystävänsä Aguero ja Guardiola ovatkin Cityssä, Minguella toteaa Cadena COPE:n mukaan.

Messin lähtöilmoitus on ajanut Barcelonan seurajohdon umpikujaan. Seuran onkin Minguellan mukaan mietittävä tarkkaan, miten rajussa ristiaallokossa seilaava seura saadaan takaisin tyynemmille vesille.

– Barcelonan on harkittava tilannetta uudelleen. Jos he eivät tienneet edes Lionel Messin kanssa, mihin suuntaan seuran kurssi on menossa, kuvitelkaa tilanne ilman häntä, Minguella pohtii.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja