McLaren-pomo tyytyväinen tulokaskuskinsa suorituksiin: “Se antaa hänelle pienen hengähdystauon”

McLaren-tallin tulokaskuljettaja Lando Norris on alkukauden hyvillä suorituksillaan suojannut itsensä ainakin toistaiseksi kritiikiltä, katsoo brittitallin toimitusjohtaja Zak Brown.

Norris on kauden ensimmäisissä aika-ajoissa nostanut itsensä kärkikymmenikköön ja nappasi uransa avauspisteet Bahrainissa sijoittumalla hienosti kisan kuudenneksi. Brown katsoo hyvän startin kauteen olleen erittäin tärkeä brittikuljettajalle.

- Se antaa hänelle pienen hengähdystauon aivan varmasti. Vielä hän tekee virheitä, mutta nyt hän on ansainnut pienen lepotauon. Jos hän nyt menisi tekemään Kiinassa jotain typerää, niin kaikki eivät hyppää hänen kimppuunsa samalla tavalla kuin jos se olisi tapahtunut Australian viikonlopun avausharjoituksessa. Olen iloinen siitä, että tämä antaa hänelle mahdollisuuden, Brown kommentoi motorsport.comin mukaan.

Tulokkaiden kokemista suorituspaineista Brown nostaa esimerkiksi Ferrari-tallin Charles Leclercin, jonka kykyjä Sauberin ohjaimissa kriitikot vielä vuosi sitten epäilivät vahvasti.

- Tämä ympäristö tuottaa valtavasti paineita. Katsokaa vaikka Leclercin tilannetta viime vuonna. Kolmen kisan jälkeen ihmiset kyselivät, että milloin hän saa potkut. Nyt hänen olisi kuulunut voittaa Bahrainissa.

- On hyvä asia, että Norris aloitti kauden vahvasti, koska se tarjoaa hänelle hieman liikkumavaraa, Brown kiteytti.


Lue myös:

    Uusimmat