Potkuhuhujen kohteena pyörinyt Red Bull -kuski pesi tyylikkäästi kasvonsa – "Aivan eri kuljettaja"

Pierre Gasly ajoi heittämällä F1-kauden parhaan kisaviikonloppunsa Silverstonessa, kun hän sijoittui neljänneksi. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner antaa suojatilleen ansaitut kehut.

Red Bullin ohjaksiin täksi kaudeksi hypänneen Pierre Gaslyn alkanut kausi on ollut täynnä kehnoja ajosuorituksia, mutta Iso-Britanniaan ranskalaiskuljettaja saapui alusta alkaen virkeänä ja vahvana, mikä ei jäänyt huomaamatta tallipomo Horneriltakaan.

– Pierre teki koko viikonlopun ajan todella hyvää työtä. Hän käänsi hienosti sivua Itävallasta, missä hänellä oli todella vaikea viikonloppu. Tänne tullessaan hän keskittyi vain omaan tekemiseensä ja perusjuttuihin, eikä tallitoveriinsa tekemiseen. Hän on ollut aivan eri kuljettaja, Horner kehuu Motorsportin haastattelussa.

Gasly oli hyvässä vauhdissa heti ensimmäisistä vapaista harjoituksista lähtien, sillä ranskalaiskuski ajoi koko session nopeimman ajan. Hyvä vauhti säilyi koko kisaviikonlopun ajan, mikä siivitti Gaslyn kauden ja uran parhaaseen sijoitukseen neljänneksi.

– Ensimmäisestä sessiosta lähtien hän oli erittäin kilpailukykyinen. Hän oli kilpailukykyinen jokaisessa osiossa kisaa myöten. Hän ohitti Vettelin kilpailussa ja kisasi kovaa Leclercin kanssa. Mielestäni hän ajoi todella hyvin, Horner jatkaa suojattinsa kehumista.

Gasly pyöri pitkään jopa potkuhuhujenkin kohteena, mutta hyvin sujunut viikonloppu helpotti kuljettajan asemaa. Gasly sai Silverstonessa samat säädöt autoonsa kuin Verstappenilla. Olivatko uudet säädöt syynä Gaslyn uudenlaiseen vireeseen?

– Ei oikeastaan. Luulen, että hänen lähestymisensä viikonloppuun auttoi toden teolla, Horner toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat