F1-kärkitallin kuski joutui jo potkuhuhujen alle – Kanadan kisaviikonloppu ei parantanut asemaa: "Minun on tehtävä kovasti töitä"

Red Bullin ohjaksissa ensimmäistä vuottaan ajavan Pierre Gaslyn kausi ei ole sujunut ollenkaan hyvin. Ranskalaiskuljettaja on joutunut jo alkukauden jälkeen jopa potkuhuhujen kohteeksi, eikä Kanadan kisaviikonloppu parantanut Gaslyn tilannetta.

Täksi kaudeksi Red Bullille siirtynyt Gasly on jäänyt täysin Max Verstappenin varjoon, eikä ranskalaiskuski ole pystynyt vastaamaan lainkaan tallitoverinsa vauhtiin. Gaslyn kauden paras sijoitus on Monacosta, jossa hän sijoittui viidenneksi.

Kehno alkukausi on asettanut Gaslyn jo potkuhuhujen alle, sillä Red Bullin johtoportaassa ei olla lainkaan tyytyväisiä ranskalaiskuljettajan esityksiin. Gasly oli Kanadassa jälleen vaikeuksissa ajaen maaliin sijalla kahdeksan.

– Tämä oli aika vaikea päivä, mutta auto tuntui oikeastaan aika hyvältä, joten oli ikävää sijoittua niin alas. Odotimme olevamme vahvempia kuin tämä. Olimme vaikeuksissa liikenteessä ja meidän täytyi säästää jarruja, mikä vaikutti vähän kisaamme. Tietysti halusin sijoittua paremmin, Gasly kommentoi gpblogin mukaan.

Gaslyn on petrattava suorituksiaan hurjasti, mikäli hän mielii jatkaa Red Bullilla vielä pidempäänkin. Seuraavaksi F1-sirkus rantautuu Gaslyn kotikonnuille Ranskaan.

– Meidän on analysoitava kaikki ja katsoa, mitä voimme parantaa, mutta myös minun on tehtävä kovasti töitä ennen seuraavaa kisaa, Gasly myöntää.

Lue myös:

    Uusimmat