Mainos

McCannien illallisseuralaiset poliisin kuultaviksi

Portugalin poliisi haluaa kuulustella uudelleen Gerry ja Kate McCannin ystäviä, jotka illastivat vanhempien kanssa Madeleine-tytön katoamisiltana 3. toukokuuta. Asiasta kertoi Jornal de Noticias -lehti.

Poliisilähteen mukaan seurue ei ole tähän mennessä halunnut antaa riittävän yksityiskohtaista kuvausta illan tapahtumista. Heidän lausunnoissaan on myös ilmennyt "joitakin ristiriitaisuuksia".

Asian tiimoilta on tarkoitus kuulustella lähiaikoina Britannian poliisin välityksellä kaikkia seitsemää henkilöä, jotka illastivat McCannien kanssa Ocean Club -hotellin tapasravintolassa. Heidän joukossaan on myös Jane Tanner, joka on väittänyt nähneensä miehen kantavan pikkutyttöä ulos hotellista.

Portugalin poliisi tutkii edelleen teoriaa, jonka mukaan Madeleine olisi kuollut ja vanhemmat olisivat piilottaneet hänen ruumiinsa. Viime päivinä jälkiä tytöstä on etsitty mm. Praia da Luzin kaupungin kirkon lähistöltä.

Espanjalaista yksityisetsivätoimistoa johtava Francisco Marco puolestaan on kertonut vanhemmille olevansa varma, että Madeleine on edelleen elossa. Toimiston mukaan heillä on myös johtolankoja sieppaajasta.

Daily Mirror -lehti väitti tiistaina, että etsivätoimiston epäilykset kohdistuvat katoamisesta ensimmäisenä epäiltyyn Robert Muratiin, tämän tyttöystävään Michaela Walczuchiin ja Walczuchin entiseen aviomieheen Luis Antonioon, joka työskenteli uima-altaan hoitajana Ocean Club -hotellissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.