Mainos

McCain lupaa lisää ydinvoimaa

Yhdysvaltain republikaanipuolueen presidenttiehdokkuuden virallisesti vastaanottanut John McCain lupaa tuoda muutoksen Washingtoniin.

- Antakaa minun varoittaa etukäteen vanhaa, tuhlaavaista ja mitään tekemätöntä minä-ensin-maa-sitten-Washingtonia: muutos on tulossa, hän julisti villisti hurraavalle yleisölle puheessaan.

Sodanvastustajat ovat onnistuneet häiriköimään republikaanien puoluekokouksessa. Presidenttiehdokas John McCain joutui keskeyttämään hetkeksi puheensa, kun muutamat mielenosoittajat alkoivat huutaa iskulauseitaan.

McCain lupasi puheessaan tehdä yhteistyötä demokraattien kanssa, jos hänet valitaan Valkoiseen taloon. Hän muistutti ylittäneensä puoluerajoja aiemminkin. McCain kampanjoi myös muutoksen puolesta. Hän on pyrkinyt ottamaan etäisyyttä epäsuosittuun presidentti George W. Bushiin.

McCain esitti useita uudistuksia erityisesti energiapolitiikkaan. Hän sanoi, että maan on tuotettava itse yhä enemmän energiaa. McCain haluaa lisää ydinenergiaa ja "puhdasta hiilivoimaa" sekä vaihtoehtoisia energianlähteitä. Taloussuunnitelmiin kuuluvat myös verohelpotukset yrityksille uusien työpaikkojen luomiseksi.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.