Max Verstappenilta rajut haukut Lewis Hamiltonille – brittimestarin isä kiistää vihanpidon MM-taisteluparin välillä

F1-tähti Lewis Hamiltonin isä Anthony Hamilton ei usko poikansa ja Max Verstappenin välille syntyneen mitään vihanpitoa kireäksi käyneen MM-taistelun aikana.

Lewis Hamiltonin jahti uransa kahdeksannesta maailmanmestaruudesta on muodostunut yhdeksi hänen uransa kovimmista taisteluista. Verstappen johtaa sarjaa 13 pisteen erolla viisi kisaviikonloppua ennen kauden loppua.

Kaksikon välille on odotettu taistelua jo vuosien ajan, ja tällä kaudella onkin leimahtanut kunnolla. Hamilton ja Verstappen osuivat rajusti yhteen niin Britannian Silverstonessa kuin Italian Monzassa.

Lewis Hamiltonin Anthony-isä ei kuitenkaan näe kamppailun menneen henkilökohtaisen vihanpidon puolelle.

– Ei, se ei pidä paikkaansa. He ovat kovia kilpakumppaneita, Hamilton kommentoi BBC:n talkSPORT-podcastissa.

– Lewis on siellä, missä Max haluaa olla, Max on siellä, missä Lewis haluaa olla. He ovat kuin nyrkkeilijöitä menossa kehään.

– Takaan silti, että kun kaikki on ohi, tulee valtavia halauksia, naurua ja suukkoja heidän välilleen, Anthony Hamilton vakuutti.

Verstappen nimitteli USA:n kisaviikonlopun harjoituksissa Hamiltonia ”tyhmäksi idiootiksi” tämän tultua röyhkeästi rinnalle ja ohi kuskien hakiessa säätöjä kohdilleen nopeilla kierroksilla.

Kaikki kuuluu silti Anthony Hamiltonin mukaan pelin henkeen.

– Sitä kutsutaan kilpailuksi, Hamilton vastasi.

– Jos olet liian ystävällinen kilpakumppaniasi kohtaan, niin nostat jalkaa kaasulta vähän liian herkästi.

– Jos katsoo taaksepäin (USA:n) kisajärjestyksessä (keskenään taistelleita) McLarenin ja Ferrarin kuskeja, niin nuo kaverit ovat ystäviä keskenään, hän viittaa muun muassa Lando Norrisin ja Carlos Sainzin väliseen kovaan kamppailuun.

Lue myös:

    Uusimmat