Mercedeksen ja Red Bullin välillä kipinöi jo: "He eivät pidä toisistaan yhtään"

3:05
Lewis Hamilton ajoi Portugalissa Mercedekselle kauden toisen voiton.

Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin sekä Mercedeksen ja Red Bullin välille on kehkeytymässä tällä kaudella mielenkiintoisin mestaruustaistelu vuosikausiin. Taistelua käydään paitsi radalla myös sen ulkopuolella.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Monacon GP 20.-23.5. 

To: 1. harjoitukset klo 12.25, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat jo klo 15.30
Su: Monacon GP klo 15.55, ennakkotunnelmat jo klo 15.15 

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Sky Sportsilla viikonlopun Portugalin GP:tä kommentoineen Nico Rosbergin mukaan tämän kauden mestaruustaisteluun tuo mielenkiintoista lisäväriä se tosiseikka, etteivät taistelun osapuolet ole mitään parhaita ystäviä keskenään.

– Se lähtee tallien johdosta. Toto (Wolff) ja Helmut (Marko) eivät pidä toisistaan yhtään. Ja sama pätee kuljettajiin. Se tekee tästä kaikesta meille todella hauskaa, Rosberg sanoi GP Blog -sivuston mukaan.

Hamilton ja Verstappen ovat kommentoineet heidän välistä asetelmaansa vielä toistaiseksi kaikin tavoin kunnioittavasti ja reilusti, mutta tallipäälliköt vaihtavat verbaalisia iskuja huomattavasti hanakammin.

Lauantaina Marko vihjasi, että Mercedes, eli käytännössä Wolff, olisi ohjeistanut Mercedeksen moottoriasiakkaan McLarenin hidastamaan Verstappenin menoa aika-ajojen ratkaisuhetkillä. McLaren kiisti väitteet välittömästi, ja tilanteessa osallisena ollut Lando Norris ei osannut kuin nauraa Markon kommenteille.

Wolff iski maanmiehelleen takaisin omalla tyylillään.

– Helmut Marko on meille vahva ase, koska se ei auta, että alkaa nähdä salaliittoja kaikkialla, Wolff sanoi OneStopStrategy-sivuston mukaan.

Myöhemmin Wolff jatkoi vielä samasta aiheesta ja tölväsi Markoa saksalaismediassa.

– Viikonloppu sujui hyvin. Saimme tohtorin ärsytettyä, mikä oli erittäin hyvä asia.

Saksan Sky-kanavalla asiantuntijana toimiva Ralf Schumacher sanoo, ettei ole koskaan nähnyt psykologisen sodankäynnin käynnistyvän näin varhaisessa vaiheessa.

– Yksi yrittää päästä toisen pään sisään, jotta tämä tekisi virheen – ja sama toisinpäin. Meidän kannaltamme tätä on mukava seurata.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja