Valtteri Bottas teki huomion Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin väleistä – näki kulisseissa jotain, joka ei vastaa yleistä käsitystä

Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Red Bullin Max Verstappenin MM-taisto on käynyt kuumana läpi F1-kauden. Hamiltonin tallitoveri Valtteri Bottas on antanut oman näkemyksensä kaksikon väleistä. 

Hamiltonin ja MM-sarjaa 12 pisteen erolla johtavan Verstappenin kaksinkamppailu on ollut sykähdyttävää seurattavaa tällä kaudella. Taistelu on myös ajoittain kiehahtanut yli, kuten Italian GP:ssä syyskuussa, kun tähtikuskien autot päätyivät päällekkäin kolarissa.  

Yhteenotot ovat poikineet näkemyksiä kaksikon välisestä vihanpidosta. Bottakselta kysyttiin tästä hiljattain. 

– En usko, että heidän välillään on mitään henkilökohtaista (kaunaa), Bottas kommentoi GPFans-sivuston mukaan.

– Jos olet kisan jälkeen palkintopallilla ja vierellä on kuljettaja, jonka kanssa olet ajanut radalla rengas rengasta vasten, niin se saattaa näyttää siltä, että kuskien välillä on jännitteitä, sillä kisa-adrenaliini ei ole vielä häipynyt. Tuo on kuitenkin täysin normaalia tässä lajissa. 

Hamilton ja Verstappen ovat olleet yhtä aikaa palkintopallilla kymmenessä kauden seitsemästätoista ajetusta kisasta.

Bottas muistaa erityisesti yhden kisan jälkeisen hetken vajaa kuukausi sitten ajetusta Turkin GP:stä, kun Hamilton putosi myöhäisen varikkostopin myötä viidenneksi ja kisassa toiseksi tullut Verstappen nousi brittitähden ohi MM-sarjan johtoon. 

– Jos muistelen Turkkia, näin heidät siellä juttelemassa ja kaikki vaikutti normaalilta. 

– Jos kilpailet jotain toista vastaan kovaa radalla, et etsi tuolloin ystävyyttä (radan ulkopuolella), mutta Lewis ja Max ovat aikuisia ja he tietävät pelin hengen, Bottas summaa. 

F1-kautta on jäljellä vielä viisi kisaa. Tulevana viikonloppuna ajetaan Meksikossa. 

Lue myös:

    Uusimmat