Max Verstappenilla vaikeuksia käsittää Oconin kohutemppua – "Idiootti taklasi minut radalta"

Max Verstappen haukkui Esteban Oconin pystyyn Brasilian GP:n jälkeen. 

Verstappen ja Ocon törmäsivät toisiinsa hieman kisan puolivälin jälkeen. Tilanteesta erikoisen teki se, että Verstappen johti tuolloin kisaa ja oli juuri ohittanut Oconin kierroksella.

Force India -kuski ei kuitenkaan perääntynyt, vaan yritti heti perään Verstappenista ohi. Kolarin seurauksena Verstappen pyörähti radalta ja menetti johtopaikan ja lopulta voiton Mercedeksen Lewis Hamiltonille.  

– En tiedä mitä sanoa. Tein kaiken oikein, pääsin ohittamalla kärkeen ja sitten tuollainen idiootti taklaa minut ulos radalta, kun ohitan häntä kierroksella. En löydä sanoja tälle, Verstappen puhisi kärkitrion haastatteluissa kisan jälkeen. 

– Auto toimi loistavasti tänään ja timi antoi minulle oikean strategian. Olen tyytyväinen kakkossijaan, mutta meidän piti voittaa tänään, pettynyt hollantilainen jatkoi.  

Verstappen kävi myös käsiksi Oconiin kisan jälkeen, mutta oli hieman rauhoittunut lehdistötilaisuuteen mennessä. 

– Tuomarit antoivat hänelle rangaistuksen (10 sekunnin stop and go), joten se osoittaa syypään tuossa tilanteessa. Yritin ajaa kisaani, ja yhtäkkiä kierroksella ohitettava yrittää ajaa kilpaa kanssani. Hän otti typeärän riskin hyökkäämällä sisäkaarteeseen. 

– Ehkä voimme nauraa tälle 15 vuoden päästä, Verstappen summasi.

Alla Oconin kommentit tapauksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat