"En voi uskoa tätä jätkää!" – Max Verstappen aiheutti taas raivoa, näin Red Bull -tähti puolustautui

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen sai haukut McLarenin Carlos Sainzilta formula ykkösten Bahrainin GP:n tapahtumista. 

Ruuduista 5 ja 7 lähteneet Verstappen ja Sainz ottivat kovasti yhteen kisan alkukierroksilla. Neljännellä kierroksella Sainz pyrki Vestappenin ohi ulkokautta, mutta kaksikon autot kolahtivat yhteen sillä seurauksella, että espanjalaisen menopelin etupää koki vaurioita. 

Sainz putosi ylimääräisen varikkostopin myötä joukon jälkipäähän ja keskeytti lopulta muutama kierros ennen ruutulippua vaihdelaatikko-ongelmien takia. 

McLaren-kuski ei säästellyt sanojaan Verstappenista. 

– En voi uskoa tätä jätkää! Sainz avautui tuoreeltaan tiimiradiossa. 

Myöhemmin Sainz hieman rauhoittui ja sanoi, että tuomariston ratkaisu olla antamatta tilanteesta rangaistuksia oli oikea, mutta piti silti Verstappenin liikettä hurjana. 

– Hän tuli mutkaan todella lujaa, jarrutti erittäin myöhään oltuaan sisäkaarteessa ja osui minuun voimalla, Sainz kommentoi racefans.netin mukaan

Rohkeista ja joskus yltiöpäisistäkin liikkeistään radalla tunnettu Verstappen yritti omien sanojensa mukaan välttää kontaktin.

– Hän yritti mennä ulkokautta ja jarruttaa myöhään. Luulen, ettei hän vain nähnyt minua sen jälkeen, sillä näistä autoista on todella vaikea nähdä, mitä sivuilla tapahtuu. Jarrutin siis itsekin myöhään, ja kun näin hänen kääntyvän, yritin välttää kolarin ajamalla kanttikiven päältä, mutta osuimme toisiimme. Se on ikävää, mutta hän ei ilmeisesti odottanut minun olevan enää siinä, Verstappen puolusteli.  

Verstappen oli kisassa lopulta neljäs. 


Lue myös:

    Uusimmat